Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Άρης Λιπαρού- Μ Αλέξανδρος Πέλλας 2-1 - Σημαντική νίκη και βαθμολογική ''ανάσα'' για το Λιπαρό



Χρήστος Χριστοφορίδης

Σημαντική νίκη και βαθμολογική ''ανάσα'' για την ομάδα του Άρη Λιπαρού που επικράτησε με σκορ 2-1 του Μέγα Αλέξανδρου Πέλλας και έφτασε τους 15 βαθμούς. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στο Λιπαρό με φάσεις, ένταση και τρία πέναλτι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, είχαν την υπεροχή και στο τέλος ευτύχησαν να φτάσουν στην ''πολυπόθητη'' νίκη. Το πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού κύλησε, δίχως να υπάρξει κάποια σημαντική ευκαιρία για τις δύο ομάδες. Στο 34' σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Λιπαρού, σε σουτ του Τζούρτζου και μετά από μία ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, η μπάλα αναπήδησε, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς. Αυτή έμελλε να ήταν και η προειδοποίηση, καθώς μετά από λίγα λεπτά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με όμορφο ''σκαφτό'' σουτ του Μουρατίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα γκολ που θα τους εξασφάλιζε την νίκη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ισοφάρισαν σε 1-1 στο 67' λεπτό, όταν ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για χέρι και ο Καμπούρης εκτέλεσε εύστοχα. 




Στην συνέχεια, η Πέλλα έχοντας την ψυχολογία της ισοφάρισης, πίεσε για την ανατροπή χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Στο 80', οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι, το οποίο μετουσιώνει σε γκολ ο Τζούρτζος και κάνει το 2-1. 
 




Στο 88' κερδίζουν εκ νέου πέναλτι. Αυτή την φορά ο Τζούρτζος θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα της Πέλλας. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι, και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.




Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Παρούτογλου, Ατζαμιδάκης, Καρακελίδης.















































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more