Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Στο Χυτήριο με Σοφία Βόσσου και Λένα Αλκαίου ο Σωτήρης Σωτηρίου

 

Σωτήρης Σωτηρίου

Το αρχέγονο δίλημμα «Ή εμένα ή την άλλη» θα αντιμετωπίσει στη σκηνή του θεάτρου Χυτήριο ο Σωτήρης Σωτηρίου.  Ο γνωστός ερμηνευτής θα αποτελέσει το μήλον της έριδος ανάμεσα σε δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, τη Σοφία Βόσσου και τη Λένα Αλκαίου. Μιλάμε φυσικά για την ομότιτλη μουσική παράσταση που με πολύ χιούμορ και κέφι ανεβαίνει το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στο θέατρο Χυτήριο. 


«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για μένα γιατί θα βρεθώ στην ίδια σκηνή με τη δασκάλα μου τη Σοφία Βόσσου, έναν άνθρωπο που αγαπώ και θαυμάζω πολύ, λέει ο ίδιος. «Όσο για τη Λένα Αλκαίου είναι μια καλλιτέχνης με μια πορεία στο χώρο που με εκφράζει απόλυτα. Το να μοιραστώ τη σκηνή με αυτές τις δύο ερμηνεύτριες είναι κάτι που μου δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη χαρά και ανυπομονησία», εξομολογείται. 

Η χρονιά αυτή φάνηκε ιδιαίτερα γενναιόδωρη για τον επιτυχημένο ερμηνευτή καθώς η συνεργασία του με το Χρήστο Δάντη του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. «Με το Χρήστο μιλάμε ακριβώς την ίδια γλώσσα καλλιτεχνικά. Είναι ο μέγιστος καλλιτέχνης για μένα και κάθε live που βιώνω δίπλα του είναι ένα μεγάλο μάθημα» λέει χαρακτηριστικά. 

Αεικίνητος και πολυπράγμων ο Σωτήρης Σωτηρίου συνεχίζει και τις επιλεγμένες εμφανίσεις του στο εξωτερικό, σε Ιταλία και Ελβετία, ενώ στα άμεσα σχέδια του είναι να επανέλθει και στα υποκριτικά του καθήκοντα καθώς ετοιμάζει τη επιστροφή του στη μικρή αλλά και στη μεγάλη οθόνη

Όσο για το single «Τη ζωή να ταξιδεύω» που έγραψε για εκείνον ο Κώστας Λογοθετίδης από τους Εκείνος και Εκείνος σε στίχους Γρηγόρη Μυλωνά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του σε ραδιόφωνο και YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VVXyacqt8zg 

Η παράσταση «Ή εμένα ή την άλλη» ανεβαίνει σε ιδέα και κείμενα της Αθηνάς Τσαμαδού, σκηνοθεσία της Γιάννας Κούσουλα, και παραγωγή της Βάσιας Παναγοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more