Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Π. Μπογιατζίδης:Η πανδημική κρίση μας ένωσε με μοναδικό σκοπό την εξισορρόπηση και την ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

 


Σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια η πανδημία είχε φτάσει στη χώρα μας. Έκτοτε ξεκίνησε ένας νέος αγώνας δρόμου σε αχαρτογράφητα νερά. Δυο χρόνια γεμάτα από κάθε είδους συναίσθημα και εμπειρίες.  
Εντέλει, «η πανδημική κρίση μας ένωσε με μοναδικό σκοπό πρώτα την εξισορρόπηση και μετά την ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι εισαγωγές ασθενών στα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ στις Περιφέρειες αρμοδιότητάς της το 2021 δείχνουν ότι διασφαλίσαμε το μη μονοθεματικό χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Συνεχίζουμε δυναμικά στην επόμενη ημέρα!». 

Αυτό είναι το μήνυμα του Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, παρουσιάζοντας τον συνοπτικό απολογισμό της Διοίκησης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας για τα πεπραγμένα  της προηγούμενης χρονιάς (2021).




"Mελετώντας για μια ακόμη φορά τους ποσοτικούς και ποιοτικούς δείκτες των υπηρεσιών μας, που μας δείχνουν πού τα καταφέραμε ικανοποιητικά και πού χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια, ο απολογισμός του 2021 έχει εντέλει θετικό πρόσημο", επισημαίνει ο κ. Μπογιατζίδης προσθέτοντας: "Και αυτό, γιατί πέρα από τις αδιαμφισβήτητες δυσκολίες που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημικής κρίσης, καταφέραμε να εργαστούμε ως ενιαία και αδιάσπαστη ομάδα και να συντονιστούμε με μηχανική ακρίβεια από τον πρώτο έως και τον τελευταίο συμμετέχοντα σε αυτή την προσπάθεια."
"Το 2021 επιβεβαίωσε πως η ομαδική δουλειά αποδίδει καρπούς και μας βοηθά να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό ακριβώς επιχειρήσαμε στο πλαίσιο αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Η πανδημική κρίση μας ένωσε με μοναδικό σκοπό την εξισορρόπηση και την ενδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Oι δεσμεύσεις έγιναν πράξη και η στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας υλοποιείται με σταθερό ρυθμό", καταλήγει ο συντοπίτης μας Διοικητής της 3ης ΥΠ.Ε. Μακεδονίας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more