Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Eδεσσαϊκός 4 αστέρων...



 Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ο Εδεσσαϊκός υπέταξε με άνεση με σκορ 4-1 τον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι φρόντισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σκόραραν τρεις φορές. Στο 27’ ο Ντόγος μετά από σέντρα του Κουκουλέκη και άστοχη έξοδο του Πέππα άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Μεληκιώτης με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 2-0 και στο 39’ ο ίδιος μετά από ασίστ του Τεμερτζόγλου και αφού απέφυγε τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στη κενή εστία για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μειώνοντας το σκορ με σουτ εκτός περιοχής του Ντολαπτσή στο 56’, όμως, τελικώς δέχθηκαν και τέταρτο γκολ στο 63’. Σκόρερ ήταν ο Κατικαρίδης, ο οποίος διαμόρφωσε έτσι το τελικό 4-1.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσάνης, (Κοζάνης), Δρουδάκης, Αποστολίδης (Γρεβενών).

Συνθέσεις:

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Τεντζέρης, Κουκουλέκης Α., Καλαμπάκας (68’ λ.τρ. Μίσκος), Μωυσίδης, Γιαννόπουλος, Προύντσης, Τεμερτζόγλου (68’ Αβραμίδης), Κυζιρίδης (81’ Βύρος), Σπαρτιάτης (55’ Κατικαρίδης), Ντόγος (81’ Φουδούλης), Μεληκιώτης. 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γιώργος Ταλιχμανίδης): 

Πέππας, Μουζάκι, Νικολαΐδης (60’ Μπόμπορας, 68’ λ.τρ. Παναγιωτίδης), Τσάνι, Κοντέων, Κωτούλας, Μόλα (46’ Φανούλης), Μαγκούτης, Τσεκερίδης, Χατζάκος (82’ Κολιός), Λίτσιος (46’ Ντολαπτσής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more