Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Φορτσάρει με 10 μεταγραφές ο Αριστοτέλης Σκύδρας στην Volley League!!!

 


Στη Volley League επιστρέφει μετά από τέσσερις περίπου δεκαετίες ο Αριστοτέλης Σκύδρας, ο οποίος προ ημερών εξασφάλισε την ιστορική άνοδο. Μάλιστα, η τελευταία φορά που η ομάδα της Πέλλας αγωνίστηκε στα μεγάλα σαλόνια ήταν τη σεζόν 1984-85, όταν κατέλαβε την 12η θέση και υποβιβάστηκε.

Ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας, Αντώνης Παπαδόπουλος, και ένας εκ των πλέον έμπειρων παικτών της ομάδας, ο Τόλης Αρμενάκης, που έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στα παρκέ, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, μίλησαν στο makthes.gr για το «όνειρο» της ανόδου.

Παπαδόπουλος: "Το χρωστούσα στην Σκύδρα"

Μόλις δύο μήνες μετράει στον πάγκο του Αριστοτέλη Σκύδρας ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος διαδέχτηκε στο «τιμόνι» της ομάδας τον Θανάση Στράντζαλη. «Η αλήθεια είναι πως την περισσότερη δουλειά την έκανε ο προηγούμενος προπονητής», παραδέχεται αρχικά και εξηγεί:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ο Αριστοτέλης τα πήγε καλά στην α’ φάση, αλλά δεν κατάφερε στη β’ φάση του πρωταθλήματος να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, όπως έκανε ο Πήγασος. ‘Πλήρωσε’ το κακό του ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να φύγει ο προπονητής και να υπάρχει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία».

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος στέκεται στις τελευταίες αγωνιστικές λέγοντας: «Η αλλαγή αυτή φαίνεται πως επηρέασε θετικά τους παίκτες. Παρ’ ότι χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, στο τέλος όλοι οι αθλητές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και τα κατάφεραν. Είναι μεγάλοι αθλητές σε ποιότητα και εμπειρία. Έπαιξαν, λοιπόν, το βόλεϊ που ξέρουν και μπορούν και κατέκτησαν το εισιτήριο της ανόδου» και καταλήγει:

«αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Επίσης, για εμένα προσωπικά ήταν μεγάλη η χαρά, καθώς την χρωστούσα αυτή την άνοδο στην ομάδα της Σκύδρας. Και αυτό γιατί πριν από 20 χρόνια ακριβώς, όταν και ήμουν πάλι προπονητής στον Αριστοτέλη, χάσαμε στις λεπτομέρειες την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια».

Τέλος, ο έμπειρος προπονητής στέκεται και στη σημασία της παρουσίας του Αριστοτέλη στη Volley league συνολικά για το βόλεϊ στην περιοχή: «Ευχαριστούμε πολύ όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν κοντά μας και μας βοήθησα. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Το ζητούμενο είναι μια ομάδα να έχει καλές ρίζες, να είναι οργανωμένη και να έχει κόσμο, που αγαπάει το άθλημα και το ενισχύει. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτήν την άνοδο και να φέρουμε νέα παιδιά της περιοχής στο γήπεδο».

Αρμενάκης: "Η άνοδος ήταν αυτοσκοπός"

Ο πολύπειρος Τόλης Αρμενάκης, με παραστάσεις τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα γήπεδα του εξωτερικού, μιλάει για την επίτευξη της ανόδου και τη σημασία της.

«Η άνοδος ήταν εξ αρχής αυτοσκοπός και γι’ αυτό η ομάδα προχώρησε σε στελέχωση του ρόστερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι πολύ ευχάριστο που ο Αριστοτέλης επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από πάρα πολλά χρόνια», σχολιάζει αρχικά και συμπληρώνει:

«Όλοι οι παίκτες, εάν εξαιρέσεις τους δύο εφήβους που είχαμε στην ομάδα, έχουμε ιστορία στην Α’ κατηγορία, στην Εθνική ομάδα και στα ξένα πρωταθλήματα. Πιστεύω ότι έπαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο».

Ερωτηθείς για το εάν ο Αριστοτέλης Σκύδρας ήταν από την αρχή το φαβορί για την κατάκτηση του ενός εισιτηρίου που οδηγεί στη Volley league λέει:

«Ναι, ήμασταν το φαβορί. Παρότι δεν καταφέραμε στην κανονική περίοδο να πετύχουμε την άνοδο απευθείας, το καταφέραμε μέσω των πλέι οφ» και κατέληξε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπου που ήταν φέτος στην ομάδα, όχι μόνο αυτούς που ολοκλήρωσαν τη χρονιά, αλλά και τους άλλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μέχρι πρότινο προπονητή μας, τον Θανάση Στράντζαλη, αλλά και σε έναν παίκτη, που έφυγε στις αρχές του Γενάρη, τον Κέβιν Λόπες, από το Πουέρτο Ρίκο, που μας βοήθησε πάρα πολύ στην α’ φάση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more