Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ: «ΗΤΑΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 






Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις πρώην συντρόφου του 50χρονου αυτόχειρα γυμναστή Γιώργου Παπαναούμ, στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στο δημοσιογράφο Γιάννη Γετίμη, η ακραία αυτή ενέργειά του δεν αφορούσε κάποια ερωτική απογοήτευση ούτε είχε να κάνει με το γεγονός ότι έχασε τα λεφτά του αλλά όπως η ίδια λέει «ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του που του πήραν όλη την περιουσία χωρίς να το καταλάβει. Δεν πίστευε ότι αυτός μπορούσε να την πατήσει με άτομα που εμπιστεύθηκε».

Σύμφωνα με ηχητικό που ακούστηκε στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα ο Γιώργος Παπαναούμ «ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος, είχε προτεραιότητά του να βγάζει λεφτά γιατί μπορούσε και ίσως δε μπορούσε να το διαχειριστεί ότι έχασε τα λεφτά του από αυτή τη δολοπλοκία». Μάλιστα η ίδια θεωρεί ενδεικτικό της «σύγχυσής του» τα λάθη που έκανε στο κείμενο που ανάρτησε στα social media καθώς ο 50χρονος «ήταν ορθογράφος και δεν έκανε ποτέ συντακτικά λάθη».

Η ίδια αποκάλυψε ότι στο χώρο του γυμναστηρίου υπήρχαν κάμερες που δεν ήξερε εάν βρίσκονταν σε λειτουργία, εκτός από την εξωτερική που σίγουρα δούλευε.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/s2KUBbEwqVs


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more