Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Σημαντικοί αγώνες στην Έδεσσα


 Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το υγρό στοιχείο και αγαπούν ιδιαίτερα το κολύμπι, βρέθηκαν την Κυριακή 19 Ιουνίου, το απόγευμα, στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Δήμου Έδεσσας, συμμετέχοντας σε μία γιορτή, που ήταν αφιερωμένη στα ίδια τα παιδιά, αλλά και στους γονείς που τα καμαρωναν από την εξέδρα.

Οι μελλοντικοί πρωταθλητές μπήκαν στις πισίνες και διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, υπό την μορφή παιχνιδιού, σε όλες τις κατηγορίες.
Φανερά ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, χαιρετίζοντας την όλη εκδήλωση, τόνισε με έμφαση το μήνυμα αυτής της γιορτής, που είναι η συμμετοχή, αλλά και η συνεχής άσκηση, μέσα από την κολύμβηση, προκειμένου να προκύψουν πολλά θετικά στοιχεία για όλους.
Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου ( το έργο ξεκινά από τον Σεπτέμβριο) με στόχο την μείωση του κόστους λειτουργίας, της ποιοτικής αναβάθμισης και την παράταση του χρόνου λειτουργίας.
Με την συμμετοχή παιδιών, από την Έδεσσα, την Νάουσα και τα Γιαννιτσά, οι αγώνες είχαν διάρκεια 3 ωρών και στο τέλος απενεμήθηκαν μετάλλια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more