Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ο Μιχάλης Μέγας συγχαίρει την Κ. Ιγνατιάδου για τις παιδικές χαρές της Σκύδρας...

 


Αυτό που σίγουρα χαρακτηρίζει την Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου, είναι η μεθοδικότητα που ακολουθεί στην υλοποίηση προγραμματισμένων έργων σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας των δημοτών.

Ίσως κάποιοι θεωρήσουν ότι η κατασκευή παιδικών χαρών, δεν φέρνει την ουσία.
Κάνουν όμως, σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν κάτι τέτοιο.
Ας ρωτήσουν πρώτα τους γονείς πόσο σημαντικές θεωρούνται, ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες, όπου τα παιδιά θέλουν το παιχνίδι και μάλιστα το ασφαλές παιχνίδι.
Το μήνυμα ελήφθη, κατά κάποιον τρόπο και η Δήμαρχος, μαζί με τους συνεργάτες της, ανακοίνωσε σήμερα την κατασκευή έξι (6) παιδικών χαρών στο Αρσένη (2), στο Ριζό, στην Δάφνη, στον Προφήτη Ηλία και στο Μαυροβούνι(προϋπολογισμού 177.000 ευρώ)
Η προοπτική που υπάρχει, σύμφωνα με την κ Ιγνατιαδου, είναι μέχρι το τέλος της θητείας κάθε Τοπική Κοινότητα να έχει παιδική χαρά.
Παιδικές χαρές που πληρούν τους όρους ασφαλείας, και θα έχουν νέα παιχνίδια.
Σε ότι αφορά αυτή του Μαυροβουνίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Μέγας μας είπε: " Καταρχήν, όλοι οι κάτοικοι και εγώ προσωπικά, συγχαίρουμε την Δήμαρχο μας, που θέτει κάτι πολύ σημαντικό στην καθημερινότητα μας
Την κατασκευή μιας νέας παιδικής χαράς στο Μαυροβούνι, που θα γεμίσει από παιδάκια.
Θέλω να την ευχαριστήσω προσωπικά, όπως και όλο το επιτελείο των αρμόδιων συνεργατών , προσφέροντας πολλαπλή χαρά στα μικρά παιδιά.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more