Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Δημιουργήστε έναν cozy χώρο για να απολαμβάνετε τις στιγμές στο σπίτι



Δημιουργήστε έναν cozy χώρο για να απολαμβάνετε τις στιγμές στο σπίτι

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να νιώθουμε θαλπωρή και ζεστασιά στον προσωπικό μας χώρο. Συχνά μπορεί να ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε το σπίτι μας πιο ζεστό και άνετο για εμάς αλλά και για τους επισκέπτες μας. Ωστόσο, η δημιουργία ενός άνετου χώρου δεν χρειάζεται να είναι ακριβή ή υπερβολική. Μπορούμε να διαμορφώσουμε έναν χώρο πολύ εύκολα και με απλά βήματα!

Προσθέστε χαλιά στο χώρο σας

Τα χαλιά https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ζεστασιά και άνεση σε ένα δωμάτιο. Αν έχετε ξύλινα δάπεδα ή δάπεδα με πλακάκια, η προσθήκη ενός χαλιού είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε το σπίτι σας να βγάζει μια αίσθηση ζεστασιάς. Με τα χαλιά μπορείτε να προσθέσετε υφή και χρώμα στον χώρο, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε πολλά μοντέρνα χαλιά https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/modern-carpets-el/ μαζί για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική εμφάνιση ή να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο χαλί ως το statement piece στο δωμάτιό σας. Υπάρχουν πολλά είδη χαλιών στην αγορά όπως και χαλιά σε προσφορά,  που μπορούν να σας καλύψουν και αισθητικά αλλά και οικονομικά.

Δημιουργήστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με το φωτισμό

Ο φωτισμός μπορεί να φτιάξει ή να χαλάσει την ατμόσφαιρα οποιουδήποτε δωματίου, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος. Εάν χρησιμοποιείτε φωτισμό από ψηλά, σκεφτείτε να προσθέσετε διακόπτες με ροοστάτη, ώστε να έχετε περισσότερο έλεγχο της ποσότητας του φωτός στο δωμάτιο. Τα κεριά είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λίγη επιπλέον ζεστασιά στο χώρο σας χωρίς να προσθέσετε περισσότερο φως (αν δεν το θέλετε). Η χρήση κεριών ή άλλων διακοσμητικών αντικειμένων θα βοηθήσει το σπίτι σας να δείχνει όμορφο, γιορτινό και φιλόξενο.

Διακοσμήστε με μαξιλάρια και κουβέρτες

Προσθέστε υφές στο χώρο σας. Η προσθήκη μαξιλαριών, κουβερτών ή ριχτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε ένα δωμάτιο πιο άνετο και ζεστό. Αυτές οι πινελιές προσθέτουν χρώμα και υφή που κάνουν οποιοδήποτε δωμάτιο να φαίνεται πιο φιλόξενο. Είναι επίσης πολύ χαμηλού κόστους και εύκολο να τα αλλάξετε αν θέλετε μια νέα εμφάνιση γρήγορα, ιδανικό βήμα για εποχιακή διακόσμηση!

Ενσωματώστε φυτά στη διακόσμησή σας

Τα φυτά προσθέτουν ζωή και χρώμα σε κάθε χώρο, αλλά βοηθούν επίσης στην ποιότητα του αέρα και ενισχύουν ακόμη και τη διάθεση! Χρησιμοποιήστε φυτά και λουλούδια, είτε είναι ψεύτικα, αν δεν έχετε χρόνο να τα φροντίζετε, είτε αληθινά, ως πινελιές σε όλο το σπίτι σας.

Με τα παραπάνω tips θα δείτε αμέσως διαφορά στον χώρο σας και δεν θα θέλετε να τον αποχωριστείτε!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more