Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Καλοκαιρινά υφάσματα για το σαλόνι σας

 



 

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ! Είναι η ιδανική εποχή για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ανοιχτά χρώματα και όμορφες κουρτίνες βεράντας ή ριχτάρια https://www.tsarouhis.gr/21-%CF%81%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82 . Αν ψάχνετε για μια αλλαγή από τα συνηθισμένα, αλλά θέλετε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη διασκέδαση, δείτε μερικές ιδέες για εσάς:

 

Τα ελαφριά υφάσματα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό τις ζεστές ημέρες. Εξετάστε το ενδεχόμενο ελαφρών κουρτινών, ρωμαϊκών σκιάστρων ή παντιέρας από μείγμα πολυεστέρα ή ύφασμα που μοιάζει με λινό, όπως voile ή shantung. Αυτά τα υλικά αφήνουν το φως να περνάει, αλλά βοηθούν να μπλοκάρουν τις ακτίνες του ήλιου, ώστε να παραμένει πιο δροσερό το εσωτερικό του σπιτιού σας.

 

Αν αγαπάτε τα φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το μετάξι ή το μαλλί, επιλέξτε κουρτίνες σαλονιού https://www.tsarouhis.gr/content/10-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82 με επένδυση από κάτω, ώστε να μην είναι πολύ βαριές όταν τραβιούνται στο πλαίσιο του παραθύρου κατά τη διάρκεια μιας αεράτης ημέρας.

 

Το μετάξι είναι ένα από τα πιο πολυτελή υφάσματα και είναι επίσης ένα από τα πιο ευέλικτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, από επίσημες τραπεζαρίες μέχρι άνετα υπνοδωμάτια. Η φυσική λάμψη δίνει στο μετάξι μια κλασική εμφάνιση που ταιριάζει με κάθε διακόσμηση. Είναι επίσης εξαιρετικό στο να αποκλείει το φως, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για δωμάτια που χρειάζονται ιδιωτικότητα, όπως τα μπάνια.

 

Το μαλλί δεν είναι πλέον μόνο για το χειμώνα! Αυτό το ύφασμα έχει γίνει και πάλι δημοφιλές επειδή έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το βαμβάκι και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται παραδοσιακά στα σπίτια κατά τους ψυχρότερους μήνες. Το μαλλί είναι 100% φυσική ίνα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο για το ευαίσθητο δέρμα και δεν θα προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις όπως μερικές φορές οι συνθετικές ίνες.

 

Βάλτε χρώμα!

 

Ηλιόλουστο κίτρινο: Αυτό το χαρούμενο χρώμα είναι ιδανικό για την εποχή του καλοκαιριού! Φωτίστε το σαλόνι σας με αυτό το ηλιόλουστο κίτρινο ύφασμα που θα δώσει ζωή σε κάθε χώρο. Το χρώμα είναι επίσης ιδανικό για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο ή παιδικό δωμάτιο, καθώς έχει μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα χωρίς να είναι πολύ παιδικό.

 

Μπλε ουρανός: Αυτό το σχέδιο με τον μπλε ουρανό είναι ιδανικό για εκείνες τις ημέρες που βρέχει όλη μέρα, επειδή σας κάνει να σκέφτεστε τον ηλιόλουστο ουρανό μιας ζεστής καλοκαιρινής ημέρας! Αυτό το φωτεινό μπλε ύφασμα θα φέρει την ύπαιθρο στο εσωτερικό και θα κάνει οποιοδήποτε δωμάτιο να αισθάνεται πιο φιλόξενο και φωτεινό.

 

Τροπικός παράδεισος: Αυτό το εμπνευσμένο από τα τροπικά μοτίβο μου θυμίζει διακοπές σε κάποιο ζεστό μέρος, όπως η Χαβάη ή η Φλόριντα! Η εκτύπωση φοινικόδεντρου εκπέμπει αυτή την τροπική ατμόσφαιρα, ενώ προσθέτει χρώμα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Αυτό το ύφασμα θα φαινόταν υπέροχο από μόνο του ως κομμάτι προφοράς ή σε συνδυασμό με άλλα χρώματα που αλληλοσυμπληρώνονται καλά, όπως το πράσινο ή το καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more