Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ TOURISM4ALL.GOV.GR – ΕΩΣ 300€ ΤΟ VOUCHER

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα  tourism4all.gov.gr για αιτήσεις στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, το πρόγραμμα φέτος θα είναι σαν το freedom pass με τους δικαιούχους να λαμβάνουν ψηφιακή κάρτα – voucher με ποσά από 150 έως 300 ευρώ.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Κικίλιας, σημείωσε πως «στο σύνολό της η κυβέρνηση θα δώσει φέτος 70 εκατ. ευρώ για τα προγράμματα τουρισμού. 30 εκατ. θα έρθουν για το πρόγραμμα  Τουρισμός για Όλους. Θα φτάσουν τις 300.000 οι δικαιούχοι. Είναι ένα πρόγραμμα ενός ψηφιακού  freedom pass 150 ευρώ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις αρχές Ιουλίου του 2022 μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για καταλύματα αυτό το ποσό όποτε θελήσουν σε αυτό το διάστημα».

«Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα. Οι διαδικασίες είναι αυτόματες και μη γραφειοκρατικές. Και για τους ωφελούμενους και για τους επαγγελματίες. Το ποσό μπορούν να το ξοδέψουν οι δικαιούχοι και για την ακτοπλοΐα, και για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Βόρεια Εύβοια και τη Σάμο, στη Βόρεια Εύβοια το πάσο είναι 150 ευρώ και στη Σάμο 300 ευρώ, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ό,τι υπηρεσίες τουριστικές επιθυμούν οι δικαιούχοι», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more