Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Παραίτηση βόμβα του προέδρου της Αγροσυκιάς: το προσωπικό του Δήμου Πέλλας εξυπηρετεί επιλεκτικά "ΦΙΛΟΥΣ"

 

Την παραίτησή του από πρόεδρος (εκπρόσωπος) της Τοπικής Κοινότητας Αγροσυκιάς υπέβαλλε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο Χρήστος Μιχαηλίδης, λόγω παντελούς "αδυναμίας συνεργασίας με την αρχή του Δήμου (Δήμαρχος)", όπως εξηγεί σε την επιστολή του, η οποία έχει έντονα στοιχεία από τη γνωστή ταινία του ελληνικού κινηματογράφου με το Λάμπρο Κωνσταντάρα "Υπάρχει και φιλότιμο". 

'Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, ο κ. Μιχαηλίδης, "η Δημοτική Αρχή, αντί να έχει συνεργασία με τη θεσμική εκπροσώπηση του χωριού, έχει κάνει την επιλογή, το προσωπικό του δήμου να εξυπηρετεί επιλεκτικά "ΦΙΛΟΥΣ", και συνεχίζει ως εξής: "Έτσι αντί να βελτιώνεται στο μέτρο του δυνατού η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού με την λογική "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ", ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του Δήμου ασχολούνται με τα προσωπικά προβλήματα κάθε "ΓΚΡΟΥΕΖΑ", ζητείται φιλότιμο... ζητείται ευθιξία..."
Στο υστερόγραφό του ο πρώην πρόεδρος της Αγροσυκιάς σημειώνει: "Η παραίτηση δεν είναι φυγομαχία... είναι μια πράξη ευθύνης και προσωπικού κόστους, με την ελπίδα ότι κάποιοι θα ταρακουνηθούν έστω και αργά και βάλουν το ΕΜΕΙΣ πάνω από ΕΓΩ".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more