Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Παραίτηση βόμβα του προέδρου της Αγροσυκιάς: το προσωπικό του Δήμου Πέλλας εξυπηρετεί επιλεκτικά "ΦΙΛΟΥΣ"

 

Την παραίτησή του από πρόεδρος (εκπρόσωπος) της Τοπικής Κοινότητας Αγροσυκιάς υπέβαλλε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιουλίου, ο Χρήστος Μιχαηλίδης, λόγω παντελούς "αδυναμίας συνεργασίας με την αρχή του Δήμου (Δήμαρχος)", όπως εξηγεί σε την επιστολή του, η οποία έχει έντονα στοιχεία από τη γνωστή ταινία του ελληνικού κινηματογράφου με το Λάμπρο Κωνσταντάρα "Υπάρχει και φιλότιμο". 

'Οπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, ο κ. Μιχαηλίδης, "η Δημοτική Αρχή, αντί να έχει συνεργασία με τη θεσμική εκπροσώπηση του χωριού, έχει κάνει την επιλογή, το προσωπικό του δήμου να εξυπηρετεί επιλεκτικά "ΦΙΛΟΥΣ", και συνεχίζει ως εξής: "Έτσι αντί να βελτιώνεται στο μέτρο του δυνατού η καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού με την λογική "ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ", ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του Δήμου ασχολούνται με τα προσωπικά προβλήματα κάθε "ΓΚΡΟΥΕΖΑ", ζητείται φιλότιμο... ζητείται ευθιξία..."
Στο υστερόγραφό του ο πρώην πρόεδρος της Αγροσυκιάς σημειώνει: "Η παραίτηση δεν είναι φυγομαχία... είναι μια πράξη ευθύνης και προσωπικού κόστους, με την ελπίδα ότι κάποιοι θα ταρακουνηθούν έστω και αργά και βάλουν το ΕΜΕΙΣ πάνω από ΕΓΩ".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more