Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Ανάγκη βελτίωσης του δρόμου από Νότια προς Περίκλεια και Αρχάγγελο

 




• Προβλήματα έχει σε ορισμένα σημεία του το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας, όπως εξάλλου συμβαίνει με όλες τις ορεινές επαρχιακές οδούς στον Νομό Πέλλας που κρύβουν αρκετές «παγίδες» για τους οδηγούς.

Το θέμα επισημαίνει με επιστολή του προς την Άποψη Πέλλας ο κ. Ιωάννης Λαζαρίδης, κάτοικος Αρχαγγέλου εστιάζοντας στην οδική πρόσβαση του χωριού του από και προς Νότια που είναι στενή. Ο κ. Λαζαρίδης κάνει έκκληση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Αντιπεριφέρεια Πέλλας  και στον Δήμο Αλμωπίας να μεριμνήσουν για την αποκατάσταση των προβλημάτων στους συγκεκριμένους δρόμους.

Η επιστολή

Ο κ. Λαζαρίδης στην επιστολή του προς την Άποψη Πέλλας  αναφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά για τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλμωπίας, από το χωριό Νότια έως και τον Αρχάγγελο. 

«Στην επαρχιακή οδό του Δήμου Αλμωπίας  προς Αρχάγγελο υπάρχει σε ορισμένα σημεία σοβαρό πρόβλημα και συγκεκριμένα:

Περίπου ενάμισι χιλιόμετρο πριν από την Τοπική Κοινότητας Περίκλειας και μέχρι το χωριό το οδόστρωμα είναι πολύ στενό με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις συγχρόνως να είναι δύσκολη και πολλές φορές αδύνατη. 

Για να αποφευχθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων θα πρέπει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Αλμωπίας  να αναθέσουν σε ειδικό τεχνικό την εξέταση των ανωτέρω προβλημάτων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more