Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Η Ελληνική σημαία πρέπει να υψωθεί και θα υψωθεί στα σύνορα της Ελλάδας όσο και αν δεν την θέλουν οι κυβερνήσεις αλλότριων συμφερόντων.


                                        Πρόεδρος ακκελ Βάκης Τσιομπανίδης

                         

                             

Ποια η εικόνα στον Έβρο σήμερα ;


Κυρία Μπαϊρακτάρη, ο Έβρος τα τελευταία χρόνια παρά την διαφήμιση και την προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη πως δεν περνάει Κουνούπι, ο περιβόητος φράχτης που λειτουργεί ως φόντο για να φωτογραφίζονται όλοι οι Μητσοτακάνθρωποι που επισκέπτονται τον Έβρο (σημειωτέον το μεγαλύτερο μέρος του φράχτη έγινε από τον ΓΑΠ), είναι στην κυριολεξία ξέφραγο αμπέλι, σουρωτήρι, χιλιάδες περνάνε καθημερινα, η αστυνομία μιλάει για 113% αύξηση των ροών, η frontex μας λέει για αύξηση 98% ο κύριος Θεοδωρικάκος μας είπε πως 1500 άτομα προσπάθησαν να περάσουν πρίν 2 ημέρες και μόνο ο κύριος Μηταράκης, ο εμπνευστής Ισλαμικής πολιτείας στα σύνορα του Έβρου μιλάει για μείωση των ροών κατά 93%. Ποιον να πιστέψεις τώρα είναι το μεγάλο ερώτημα. Προσωπικά δεν πιστεύω κανέναν, από αυτά που βλέπω ως κάτοικος της περιοχής και από τις πληροφορίες που έχω είναι πως οι ροές είναι ακόμη μεγαλύτερες και τον υβριδικό πόλεμο που υποθετικά κερδίσαμε στις Καστανιές τον χάνουμε καθημερινά αφού το 30% αυτών που προσπάθησαν να περάσουν τότε μαζεμένοι από μια είσοδο, περνάει τώρα καθημερινά σε κοπάδια. Είναι υβριδικός πόλεμος του Ερντογάν. Όσο για τον περιβόητο φράχτη του Έβρου είναι κάτι παραπάνω από 30 χιλιόμετρα σε μια ακτίνα συνόρων πάνω από 150 χλμ. και έχουν φράξει μόνο τα περάσματα , στην ουσία μια τρύπα στο νερό.

Τι σημαίνει η Ελληνική σημαία στον Έβρο μιλήστε μας για αυτή;

Το θέμα είναι μείζονος σημασίας για εμένα, στο τριεθνές στον Δίλοφο του Έβρου το σημείο όπου συναντώνται η Ελλάδα η Τουρκία και η Βουλγαρία . Είναι θλιβερό πώς ενώ οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι έχουν τις σημαίες τους να κυματίζουν, δεν υπάρχει η Ελληνική σημαία.  Μαθαίνω πως δεν αφήνει ο Ελληνικός στρατός για να μην προκαλεί η σημαία μας την Τουρκία.  Αν ισχύει αυτό αισθάνομαι μόνο ντροπή.  Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ αποστέλλω σήμερα επιστολή στο υπουργείο εθνικής άμυνας και στο ΓΕΣ και ζητάω με δικά μας έξοδα  να φτιάξουμε τον ιστό και να τοποθετηθεί επιτέλους η Ελληνική σημαία εκεί που έπρεπε να ήταν  πάντα .  Θέλω να ευχαριστήσω μια οικογένεια πατριωτών ομογενών που με το που ανέφερα το τι συμβαίνει στο τριεθνές χωρίς δεύτερη κουβέντα έχουν παραγγείλει μια τεράστια σημαία ύφους 2,5  μέτρα και πλάτος 4 μέτρα και τις επόμενες μέρες θα είναι στα χέρια μας !!! 
Προειδοποιώ πώς αν η απάντηση από το υπουργείο εθνικής άμυνας είναι αρνητική και θεωρούν πως είναι πρόκληση να υπάρχει Ελληνική σημαία σε Ελληνικό έδαφος, ενώ υπάρχει Τουρκική και στην Βουλγαρία, Βουλγαρική και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε θα κινητοποιήσουμε τον κόσμο του Έβρου και θα την τοποθετήσουμε και ας έρθουν οι security της ΤΕΡΝΑ και του Γεραπετρίτη   (ξέρει ο διευθυντής ) να μας σταματήσουν.  Η Ελληνική σημαία πρέπει να υψωθεί και θα υψωθεί στα σύνορα της Ελλάδας όσο και αν δεν την θέλουν οι κυβερνήσεις αλλότριων συμφερόντων.  Στην συγκεκριμένη υπόθεση ευθύνη δεν έχει μόνο η κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και όλες οι προηγούμενες (για να ειμαστε ακριβοδικαιοι.

Σε τι κατάσταση είναι ο γεωργικός και κτηνοτροφικός τομέας και πως επηρεάζονται από τις κυρώσεις στην Ρωσία;

Ο πρωτογενής τομέας όχι μόνο στην χώρα μας βρίσκεται σε τέλμα, θεωρώ πως εσκεμμένα και με σχέδιο από παλιά, δυστυχώς ακόμη πρό της Ρωσικής ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία υπήρχε έντονο πρόβλημα το οποίο τώρα γιγαντώνεται. Με τις τιμές των καυσίμων στα ύψη, τα λιπάσματα έχουν αυξηθεί 150%, οι ζωοτροφές το ίδιο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι αγρότες ξεσηκώθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη  όχι όμως στην Ελλάδα όπου το αγροτικό κίνημα καταδυναστευεται από γαλάζιους, πράσινους και κόκκινους αγροτοπατέρες που πάντοτε βρίσκονται σε ανίερη συμμαχία, αυτοί αν είναι κυβέρνηση της ΝΔ δεν βγαίνουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις παρά μόνο σε μικρές παραστάσεις διαμαρτυρίας. 
Η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων απαιτεί μείωση της παραγωγής πραγματικών τροφίμων, φυτικής και ζωικής παραγωγής κατά 30%, αυτό σημαίνει πως 30% των συναδέλφων θα μείνουν άνεργοι ή στην καλύτερη θα χαθεί εισόδημα από τις τσέπες αγροτών και κτηνοτρόφων 30% . Το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε πρόσφατα κατάλογο εντόμων που θα επιτρέπεται να πωλούνται στα super market ή να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για την παρασκευή τροφίμων και αναφέρουν τα σκουλήκια, γάλα από κατσαρίδες και ακρίδες, προϊόντα δηλαδή που ο κατασκευαστής εμβολίων Μπιλ Γκέιτς έχει φτιάξει εργοστάσια και ήδη παράγει. Αυτά για τη νέα τάξη πραγμάτων θα είναι τα τρόφιμα του μέλλοντος που θα αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά.  Παγκοσμιοποιητές λοιπόν και οικολογικά κόμματα, οργανώσεις και ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες με πολλά εκατομμύρια από τον Σόρος και την παρέα του σπέρνουν πανικό με την κλιματική αλλαγή ώστε να ελέγξουν την παραγωγή της τροφής όπως δοκιμαστικά έκαναν με τα δήθεν εμβόλια που επέφεραν τρισεκατομμύρια σε κάποιες οικογένειες. Ο Κίσινγκερ είχε πει ελέγξτε τα πετρέλαια και ελέγχεται τα έθνη, ελέγξτε την τροφή και ελέγξτε τον κόσμο. Σήμερα πλέον είναι πασιφανές ποιοί φτωχοποιούσαν και για ποιους λόγους τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. Δυστυχώς προβλέπω στο άμεσο μέλλον οι φτωχοί που θα είναι και το τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού της γης θα δουλεύουν ως σκλάβοι στις επιχειρήσεις των Παγκοσμιοποιητών για ένα πιάτο σκουλήκια και αν είναι πειθήνια όργανα θα δικαιούνται ως ρόφημα γάλα κατσαρίδας και δεν μιλάω για το μακρινό μέλλον αλλά για την επόμενη δεκαετία.

Πολλοί αποκαλούν τον Πούτιν κουμουνιστή και αριστερό ποια η γνώμη σας πάνω σε αυτό αλλά και η άποψη σας για την πολιτική που εφαρμόζει στην χώρα του;

Ο Πούτιν προσωπική μου άποψη είναι ένας τεράστιος ηγέτης, κατάφερε και την κατεστραμμένη οικονομικά, ηθικά, πολιτισμικά Ρωσία να την ξανακάνει υπερδύναμη, να της ξαναδώσει ηθική και να στρέψει τον Ρωσικό λαό ξανά στην ορθόδοξη πίστη. 
Στην πρόσφατη επίσκεψη μου στην Ρωσία με επίσημη πρόσκληση για τους εορτασμούς για την νίκη των λαών επί του ναζισμού, μου έκανε εντύπωση πως οι Ρώσοι δεν αποτινάσουν τίποτα απολύτως από την ιστορία τους. Τιμάνε και τους Τσάρους και τον Λένιν. Πιστεύω πως ο Πούτιν είναι ο ηγέτης της απόλυτης κοινής αποδοχής της Ρωσίας, εκπροσωπεί θεωρητικά την κεντροδεξιά και φυσικά δεν θα μπορούσε να εκπροσωπεί την ακροδεξιά που υπάρχουν αρκετά κόμματα με αρκετά υψηλά ποσοστά που την εκπροσωπούν (όπως το κόμμα του εκλιπόντος Ζιρινόφσκι) ενώ οι κομμουνιστές στην Ρωσία (που είναι αρκετοί) ψηφίζουν Κομμουνιστικό κόμμα Ρωσίας. Το ότι είναι αντιναζιστής είναι αυτονόητο όπως και το μεγαλύτερο μέρος του λαού της Ρωσίας που είχε εκατομμύρια νεκρούς κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και τεράστιες καταστροφές. Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ  Βλαντιμίροβιτς Πούτιν έχασε τον αδελφό του κατά την πολιορκία της Αγίας Πετρούπολης, ο οποίος είναι θαμμένος σε μαζικό τάφο στο νεκροταφείο της μητέρας πατρίδας. 
Η άθλια προπαγάνδα της δύσης είναι ικανή να σκαρφιστεί τα πάντα ώστε να πλήξει την πραγματική εικόνα του Βλαδίμηρου, έχουν εμπνευστεί πως έχει καρκίνο, πως είναι κλώνος, πως κουτσαίνει, πως τρελάθηκε, πως είναι έτοιμο το πραξικόπημα στην Ρωσία και θα τον ανατρέψουν και χίλια δυο άλλα σενάρια τριτοτέταρτης διαλογής, ένα ακόμη λοιπόν είναι πως ο Πούτιν είναι κομμουνιστής ή ακροδεξιός, όσο είναι εμπόδιο στην υλοποίηση των άνομων σχεδίων τους θα ακούσουμε πολλά τέτοια φαιδρά ακόμη. 
Η μόνη αλήθεια είναι πως ότι και αν προσπάθησε να κάνει η δύση κατά της Ρωσίας και του Πούτιν, τους γύρισε μπούμερανγκ. Με τις κυρώσεις όχι μόνο δεν έπληξαν την Ρωσία, αλλά ο Βλαδίμηρος τους "γλεντάει" κανονικά, το Ρούβλι κάθε μέρα ανεβαίνει, πετρέλαιο και φυσικό αέριο οι τιμές τους έχει εκτοξευθεί και η Ρωσία κερδίζει τεράστια ποσά. Οι εχθρικές κυβερνήσεις απέναντι στην Ρωσία έχουν τόσους τριγμούς λόγο των επιπτώσεων από τις κυρώσεις προς την Ρωσία που μια μετά την άλλη πέφτουν. Στην Ουκρανία το σχέδιο του πάει κατά γράμμα, κερδίζει ότι ήθελε να κερδίσει με χειρουργική ακρίβεια, με τις λιγότερες ανθρώπινες απώλειες, εξάλλου αν ήθελε θα μπορούσε να ισοπεδώσει την Ουκρανία και να την κατακτήσει σε μόλις 12 ώρες. Μακάρι και στην Ελλάδα να είχαμε έναν ηγέτη σαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ως πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ θεωρώ μέγιστη τιμή τις φιλικές μου σχέσεις με την Ρωσία και ελπίζω να ξαναπάω το συντομότερο.
Απο Βίκυ Μπαϊρακτάρη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more