Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Παραπολιτικά με άρωμα Πέλλας...

 


✅Διαβάστε την νέα ενδιαφέρουσα στήλη όπως δημοσιεύτηκε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Άποψη Πέλλας!!!

✌Γειά σας φίλοι. Ααα, όλα και όλα. Περάσαμε τριήμερο,ξεκουραστηκαμε, επιστροφή στο κλεινόν άστυ και ώρα για δουλειά!! Τώρα θα μου πείτε " ρε φίλε, που όρεξη για δουλειά;" Όλα και όλα αδέλφια. Να λέτε πάλι καλά που υπάρχει και η δουλειά. Γιατί έτσι, όπως κατάντησε το πράγμα, θα την ψάχνουμε... Παλαιότερα λέγαμε " τι δουλειά κάνεις;" ενώ τώρα λέμε " Έχεις δουλειά;" 


☝Πάμε τώρα στα δυσάρεστα. Την εβδομάδα που μας πέρασε, " έφυγε " ένας καλός φίλος. Ο Κώστας Χατζηβασιλειαδης, πρώην Δήμαρχος Σκύδρας. Αναρωτιέμαι ώρες - ώρες, γιατί ο Θεός επιλέγει όλους τους καλούς ανθρώπους να τους πάρει γρήγορα; Απάντηση δεν μπορείς να δώσεις. Ο Κώστας ήταν ψυχούλα και ως τέτοιο έπρεπε να τον βλέπεις. Πραγματικά, πόνεσε πολύ αυτή η απώλεια. Ο καλός παράδεισος του ανήκει, αυτό είναι το μόνο βέβαιο!!

 ❤ Όχι ότι και θα δώσω τα εύσημα στον πρώην Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, για την ανακοίνωση που έβγαλε, σχετικά με τις φετινές παραγωγές κερασιού και ροδάκινου, εκεί στην Αλμωπία και στο κάλεσμα του για την διαχείριση αυτής της κρίσης, αλλά το πιο ορθό θα ήταν στην πρόταση του να συμπεριλάβει όλο το Νομό Πέλλας, για τον καλύτερο συντονισμό και όχι μόνο να απευθύνεται στους παραγωγούς μόνο της Αλμωπίας. Εξάλλου η Αλμωπία, δεν είναι δα και το κέντρο του σύμπαντος σε αυτές τις παραγωγές!!! *Πάμε τώρα στον νυν Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση. Το πρόβλημα των κερασοπαραγωγων και των παραγωγών του ροδάκινου, σίγουρα δεν δεν είστε εσείς ( ο νυν και ο πρώην Δήμαρχος) ούτε οι " κοκορομαχιες" σας, ενόψει εκλογών. Και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς, τόσο πιο πολλές πιθανότητες θα έχεις... Η αγροτιά δεν είναι θέμα της αυτοδιοίκησης, πάρτε το χαμπάρι!! 

👀Παραμένουμε στην Αλμωπία, καθώς κάπου εκεί, δεν μου κάθεται κάτι καλά. Μήπως υπάρχει κάποιος, που ξέρει πολλά και που αν ανοίξει το στόμα του, κάποιοι θα πρέπει να ... μετακομίσουν από εκεί; Αυτό δεν το λέω για πλάκα, αλλά οι πληροφορίες μου, λένε ότι υπάρχει κάτι σάπιο. Εκτός και αν κάποιοι δεν... κουνηθούν, γιατί φοβούνται ότι θα μπλεχτούν και οι ίδιοι!!!

 👂Νομίζω ότι ο επόμενος μήνας θα μας δώσει πολλές και φρέσκιες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάτι μου λέει λοιπόν, ότι ο Δήμαρχος Έδεσσας, ετοιμάζεται να πει αρκετά πράγματα, που θα κάνουν αρκετά θόρυβο. Και αυτά που έχει να πει δεν αφορούν αποκλειστικά και μόνο την περιοχή της Έδεσσας. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε... * Την περασμένη εβδομάδα, σε μία καφετέρια της Έδεσσας, εντόπισα μια ενδιαφέρουσα συνάντηση. Κάποιος, που θέλει να γίνει υποψήφιος δήμαρχος ( όχι κατά ανάγκη στην Έδεσσα) είχε ένα μυστικό ραντεβού με μία κυρία. Και γιατί " μυστικό;" Γιατί προτίμησαν να κάτσουν σε τραπέζι απομονωμένο, χωρίς να τους βλέπει και να τους ακούει κανείς!! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία του καθενός. Εγώ απλά το καταγράφω σαν γεγονός, για να αποφεύγονται κάθε είδους " μυστικά" τούτες τις περίεργες μέρες!!

👆Ο άστατος καιρός και οι έντονες βροχοπτώσεις, δημιουργούν προβλήματα. Δείτε για παράδειγμα στο Βόλο. Σε αυτή την περίπτωση δηλαδή, φταίει ο εκεί Δήμαρχος, γι'αυτό που συνέβη; Για θυμηθείτε την βροχή στην Έδεσσα. Ξεσηκώθηκε το σύμπαν, από την αντιπολίτευση, προφανώς γιατί ο εδώ Δήμαρχος δεν προχώρησε " σε συμφωνία με τον Θεό" προκειμένου να μην ρίξει ένα " τουλουμι " νερού στην πόλη. Όπως και να το κάνουμε... φταίς Τάκη Γιάννου. Γιατί δεν έκανες προσευχές προς τον πανάγαθο. Άντε να σοβαρευτούμε λίγο. Άντε!!! 


👇 Για να δούμε τώρα και την Π.Ε. Πέλλας και το ψηφοδέλτιο του 2023. Καταρχήν ξεχαστε Νουσηκυρου και Ζερζη, από το ερχόμενο ψηφοδέλτιο. Ο Βασιλειάδης, θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών και ο Τζαμτζης, αν θα παραμείνει, τότε θα δώσει μάχη για να είναι πρώτος. Υπάρχουν και άλλοι; Προς το παρών ο Τζιτζικώστας, προβληματίζεται. Θέλει ισχυρό ψηφοδέλτιο στην Πέλλα, αλλά με πιθανούς δύο, αυτό δεν γίνεται... 


👉Παρατηρήσατε κάτι τελευταίο από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρήγορη Στάμκο; Από εκεί που δεν ήταν οπαδός, τώρα έγινε υπέρμαχος των ανακοινώσεων για το τι γίνεται στον Δήμο. Δεν το κατακρίνω γι'αυτό. Ίσα ίσα που έτσι πρέπει. Η νέα υποψηφιότητα του , τον έχει κάνει να ευθυγραμμιστεί με την πραγματικότητα, ωστόσο έχω και πάλι τις ενστάσεις μου. Υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει υπερβολική αυτή η ενημέρωση, άρα δήμαρχε να προσέχεις. 


👊Λοιπόν, για να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγουμαστε. Όταν κάνεις ένα ρεπορτάζ, καλό είναι να τεκμηριώνεις πλήρως, ακόμα και από πλευράς φωτογραφίας. Δεν μπορώ να βλέπω όταν προσπαθεί κάποιος να εξηγήσει, ότι δήθεν τα πάρκα της Έδεσσας, έχουν ξεραθεί επειδή η ΔΕΥΑΕ, έχει απαγορεύσει την παροχή νερού, βάζοντας μια χειμερινή φωτογραφία!!! Έπειτα αυτός, ο θεός να το κάνει συντάκτη, δεν όφειλε να γνωρίζει ότι τα πάρκα αρδεύονται από τα ποτάμια και υπεύθυνη γι αυτό είναι η Αντιδημαρχια καθαριότητας και πράσινου; Που θα πάει, θα μάθουν τα καλοπαιδα!!!


 👏Περαστικά στον Απόστολο Τζιτζικώστα, που έχει πρόβλημα με το ισχύο και αναγκάστηκε να κάνει εγχείρηση. Ποιός σε ματιαξε βρε Αποστολή, και μετά την επιτυχή επέμβαση θα κάνεις τον Περιφερειάρχη από το σπίτι; Αν θες περισσότερες πληροφορίες, εγώ ξέρω έναν, που δεν σε καλοβλεπει και είναι πλέον ορκισμένος εχθρός σου. Τα υπόλοιπα τα αφήνω σε σένα ή καλύτερα στην Αθηνά που καλείται να σε βοηθήσει ως αναπληρώτρια. Κάνε και κανένα αγιασμό, δεν βλάπτει... 

💪Πόσες φορές να το πούμε πια, μπας και το εμπεδώσουν; Τα πανηγύρια στα χωριά, έγιναν για να διασκεδάζει ο κόσμος. Όχι οι πολιτικοί!!! Οι οποίοι πάνε από πανηγύρι σε πανηγύρι, μπας και πάρουν ψήφους. Και για να αποδείξουν ότι είναι... από όλες τις" ράτσες" μαθαίνουν όλους τους χορούς!! Τους βλέπουν οι άλλοι και λένε " ααα αυτός είναι δικός μας" άρα δικαιούται και ψήφο. Η πλάκα είναι ότι έχουν μάθει και Σκοπιανα( όχι όλοι) και πάλι πρώτοι σέρνουν το χορό. Τι να πει κανείς... 

〇Ας φύγουμε λίγο από τα πολιτικά και ας δούμε και τα ποδοσφαιρικά. Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς πως γίνεται ο Εδεσσαϊκός να βγάζει διοίκηση μετά από 1,5 μήνα και αμέσως μετά, ένας ένας από τους ποδοσφαιριστές να φεύγει από την ομάδα; Αν όντως υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, δεν θα έπρεπε να έχει ένα καλό κουμάντο, από αυτούς που θα αναλάμβαναν την διοίκηση; Δεν πρέπει τέλος να υπάρξει και μία διαφωτιστική ανακοίνωση; *Φιλαράκια, κάπου εδώ τελειώσαμε για σήμερα. Αλλά να ξέρετε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Έρχονται και περίεργες μέρες, στις οποίες θα δώσουμε το παρών. Δεν θα περνά τίποτα απαρατήρητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more