Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Α. Πρόεδρος της Κοινότητας Κρύας Βρύσης ο Λ. Αμιτζόγλου

 


Με απόφαση του προέδρου της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κου Βλάχου, ο δημοσιογράφος και Κοινοτικός σύμβουλος Κρύας Βρύσης Λύσανδρος Αμιτζόγλου ορίστηκε αναπληρωτής Πρόεδρος της περιοχής. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:

ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

   Με την συμπλήρωση 3ων χρόνων θητείας του νυν Κοινοτικού Συμβουλίου Κρύας Βρύσης και με βάση την κείμενη νομοθεσία, που δίνει το δικαίωμα στον Πρόεδρο της Κοινότητας να ορίσει έναν κοινοτικό σύμβουλο ως Αναπληρωτή του, ο Πρόεδρο της Κοινότητας Κρύας Βρύσης κ. Βλάχος Ανδρέας υπέγραψε σήμερα την απόφαση για τον ορισμό μου ως Αναπληρωτή Προέδρου για το υπόλοιπο της θητείας μας μέχρι τα τέλη του 2023.

    Η απόφαση αυτή έχει κυρίως ηθικό και συμβολικό χαρακτήρα, αποδεικνύοντας για μένα προσωπικά την αμοιβαία εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, σε μία σειρά θεμάτων της πόλης μας, θέματα για τα οποία βέβαια με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες που έχουν τα κοινοτικά συμβούλια, δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια ενεργειών και ουσιαστικών αποφάσεων, αλλά να είστε σίγουροι ότι γίνονται καθημερινά εκ μέρους μας οι καλύτερες δυνατές προσπάθειες για να λυθούν και να προωθηθούν μία σειρά προβλημάτων και θεμάτων της πόλης μας στις υπηρεσίες του Δήμου και την δημοτική αρχή .

     Το σημαντικότερο βέβαια θέμα για την πόλη μας και για τ΄ οποίο μπήκε ΄΄ μπροστάρης΄΄ από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος μας είναι οι προσπάθειες να επανιδρυθεί ο Δήμος Κρύας Βρύσης, μία προσπάθεια που συνεχίζεται καθημερινά και μάλιστα αναμένεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να είναι πολύ κρίσιμο για το θέμα αυτό. Η πρωτοβουλία αυτή του Προέδρου φυσικά και είχε, έχει και θα έχει την στήριξή μου ανεπιφύλακτα, αφού αποτελεί στόχος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Κρυα Βρυσιωτών !

   Εντούτοις με αφορμή την απόφασή του αυτή θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, γνωρίζοντας βέβαια ότι οι τίτλοι και οι θέσεις, ιδιαίτερα σ΄ ένα κοινοτικό συμβούλιο, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, παρά μόνο όπως ανέφερα και παραπάνω ηθικό και συμβολικό χαρακτήρα, αφού η ενασχόληση και η προσφορά στα κοινά μιας κοινότητας εκπορεύονται καθαρά και μόνο από το μεράκι και την αγάπη για τον τόπο που γεννηθήκαμε και ζούμε καθημερινά, χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος, αξίες οι οποίες προσωπικά με εκφράζουν ως χαρακτήρα σε απόλυτο βαθμό διαχρονικά !

   Το ενδιαφέρον και η όποια έμπρακτη προσφορά μου στα κοινά της πόλης μας, φυσικά και θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον, με όλες μου τις δυνάμεις, δηλώνοντας ταυτόχρονα το παρόν μου σε κάθε τι που εκφράζει την Κρύα Βρύση τόσο σε παρόντα, όσο και σε μέλλοντα χρόνο !

 

Με τιμή

Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Κοινοτικός Σύμβουλος - Αναπληρωτής Προέδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more