Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Σοβαρές και Βαριές κατηγορίες στο πρόσωπο του Καστερίδη από τον Αντιδήμαρχο Καραφυλλιά.

Έκανε γκάφα ο Καστερίδης ;

O Ανδρέας Καραφυλλιάς δημοσίευσε ενα βίντεο που δείχνει τον Καστερίδη στον Δρόμο Θυσίας να δίνει εκκίνηση στα παιδάκια. Το ερώτημα είναι αν ήταν δική του πρωτοβουλία τότε πρόκειται για μεγάλη γκάφα. Ακολουθεί η δημοσιέυση στον προσωπικό λογαριασμό.

"Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά και τον αθλητισμό να αψηφά βασικούς κανόνες ασφάλειας απλά για να βγει φωτογραφίες και να κάνει το κομμάτι του.

Ο κ. Καστερίδης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την εκδήλωση του ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ για την προσωπική του προβολή, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Αιφνιδίασε τους πάντες και έδωσε εκκίνηση στον αγώνα των 1000 μέτρων όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά, χωρίς να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη του αγώνα. Από μόνος του

Σε όλους τους δρομικούς αγώνες παιδιών στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο την προγραμματισμένη ώρα της αφετηρίας, κλείνουν οι δρόμοι και ένα περιπολικό της αστυνομίας μπαίνει πάντα μπροστά για να αποφευχθούν έτσι οι κίνδυνοι για τα παιδιά-δρομείς όταν οι αφέτες δώσουν εκκίνηση. Η απερισκεψία του κ. Καστερίδη υποχρέωσε ακόμη και στελέχη της τροχαίας να πουν "είχαμε Άγιο που δεν σκοτώθηκε κανένα παιδί!". Ευτυχώς η ετοιμότητα της τροχαίας και των υπευθύνων της διοργάνωσης έσωσε την κατάσταση."

Είπαμε να ξεκινήσεις την προεκλογική σου καμπάνια ένα χρόνο πριν από τις εκλογές αλλά μην παίζεις και με την ασφάλεια μικρών παιδιών.

Φυσικά την άμεση απάντηση δημοσίευσε ο Καστερίδης και ζήτησε να κατέβει άμεσα η ανάρτηση του.

"Η ανάρτηση με συκοφαντεί διαδίδοντας ψευδείς πληροφορίες. Είναι φυσικό η επερχόμενη ήττα να φέρνει πανικό. Αλλά δεν μπορείς να συκοφαντεί ο αντιδήμαρχος έναν πολίτη χωρίς να διασταυρώνει το γεγονός...
Καλώ τον κ. Ανδρέα Καραφυλλιά να αποσύρει την ανάρτηση του που με συκοφαντεί γράφοντας άνανδρα ότι έθεσα σε κίνδυνο!!! τα παιδιά στον Δρόμο Θυσίας της περασμένης Κυριακής. Είναι ντροπή σας...
Βρέθηκα όπως όφειλα ως πολίτης στην εκδήλωση του Μαραθωνίου όπου η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ιδαίτερα των παιδιών. Δεν λειτουργώ ποτέ απερίσκεπτα και κλήθηκα από το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Αναστασία Καρακατσάνη να δώσω την εκκίνηση στην ομάδα των παιδιών που ήταν συγκεντρωμένα εκεί. Δεν πήρα καμία πρωτοβουλία από μόνος μου. Η συμμετοχή των μικρών αθλητών δεν ήταν αγωνιστική, άρα οι ομάδες ξεκινούσαν σε διαφορετικό χρόνο, ακριβώς για να προστατευτούν.
Τόσο ξέρετε λοιπόν και στον πανικό σας τόσα γράφετε. Μόνο που είναι ιδιαίτερα σοβαρά και συκοφαντικά. Προφανώς από τα πολλά κύπελλα και μετάλλια που μοίραζε όλη η παράταξη σας για να βγείτε φωτογραφίες, προς άγρα ψήφων, έχει την τιμή του. Διατηρώ επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου...

Ωστόσο ο Ανδρέας Καραφυλλιάς απάντησε άμεσα στον Στάθη Καστεριδη με νέα του δήλωση και από τα λεγόμενα του προκείπτει οτι δεν έλαβε την άδεια από την αρμόδια για την εκκίνηση, πράγμα που τον βαραίνει με ευθύνες. Όπως και να έχει το κλίμα μεταξύ Στάμκου - Καστερίδη πολώνεται από νωρίς.

"Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, γιατί όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ειδικά αυτή την εποχή ο χρόνος μου είναι μοιρασμένος ανάμεσα στα καθήκοντά μου στο δήμο και στο βάλτο όπου μαζεύω βαμβάκια, θα σημειώσω μόνο:

Δεν έχω κανένα λόγο να αποσύρω καμία ανάρτηση γιατί το video μιλάει από μόνο του.

Η κυρία που αναφέρει ο κ. Καστερίδης ήταν μια από τις δεκάδες εθελόντριες του αγώνα. Υπεύθυνη του ΔΡΟΜΟΥ ΘΥΣΙΑΣ ήταν μόνο η κ. Συλλέκτη από την οποία ουδέποτε ζήτησε άδεια ο κ. Καστερίδης.
Η εκκίνηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 11.30 ύστερα και από τη συνεννόηση και τη σύμφωνη γνώμη της τροχαίας, η οποία προπορεύεται πάντοτε με περιπολικό για την ασφάλεια των παιδιών- δρομέων. Εσείς όμως βιαστικά – βιαστικά όπως φαίνεται και στο video κάνατε μόνος σας εκκίνηση.
Εγώ δεν έχω χρόνο -γιατί δουλεύω- να βομβαρδίζω συνεχώς τον κόσμο με φωτογραφίες από τις εξόδους και τα πανηγύρια. Εσείς τα κάνετε αυτά κ. Καστεριδη και οι αναρτήσεις σας είναι ο καλύτερος μάρτυρας.
Όσο για το άνανδρος ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σας. Έχετε σχεδόν την ηλικία του πατέρα μου… ηλικία που κανονικά θα έπρεπε να σας είχε γεμίσει σοφία και όχι να σέρνεστε άβουλα και να υπογράφετε ό,τι σας γράφουν.
Ανησυχείτε και βρίσκεστε σε πανικό δικαιολογημένα γιατί η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα αντέξετε και τρίτη ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more