Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Λόγια Σταράτα: από το παρασκήνιο της Άποψης

 


Το πήρατε χαμπάρι; Μέσα σε ένα μήνα ήρθαν στο Νομό Πέλλας τρείς πολιτικοί αρχηγοί. Την αρχή έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την περασμένη εβδομάδα ήρθε ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας! Η Πέλλα βρίσκεται στο... στόχαστρο. Και φυσικά να πούμε και το άλλο. Μας θυμούνται μόνο όταν πλησιάζουν οι εκλογές!!


 * Τι απομένει να έρθει; Ανδρουλάκης και ο Μέρα 25. Αν και εδώ που τα λέμε ο Βαρουφάκης έτσι όπως πάει θα γίνει Μέρα1, μετρώντας την ώρα για να πάει σπίτι του. Τώρα θα μου πείτε ότι ξέχασα τον Βελόπουλο... Ο Κυριάκος, έχει έρθει δύο φορές. Μία στην Έδεσσα και μία στα Γιαννιτσά. 


*Από πού να ξεκινήσω με την επίσκεψη Τσίπρα... Πήγε και είπε ο αθεοφοβος στους Γαλατάδες, όπου τον ακούγανε οι αγρότες, ότι τα αγροτικά προϊόντα της Πέλλας έπαθαν ζημία από τον Παγετώνα!!! Έτσι όπως πάει, αυτός ο άνθρωπος,που θέλει να ξαναγίνει πρωθυπουργός, θα φέρει και πολικές αρκούδες στην Πέλλα!!! 


*Διαβάστε τώρα την σούπερ πρόκληση. Ξέρετε που περίμεναν οι Συριζαιοι τον Τσίπρα, για να τον υποδεχτούν στην Έδεσσα; Μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πάλι καλά που δεν κατέθεσαν και στεφάνι στον Μέγα Στρατηλάτη!!! Ας είναι... έχουν και τα Σκόπια άγαλμα του Αλέξανδρου. Ας πάνε εκεί... 


*Μπήκε που λέτε ο Τσίπρας σε ένα μαγαζί για να χαιρετήσει και η ιδιοκτήτρια τι λέτε να τον κέρασε; Μία τυρόπιτα από τον φούρνο της!!! Στο μεταξύ η κυρία είναι ΠΑΣΟΚ και φυσικά κάθε άλλο παρά χάρηκε με αυτή την επίσκεψη. Όσον αφορά την τυρόπιτα, αυτή κατέληξε σε άλλο... στομάχι!!! 


*Από πασοκτσου έφυγε, σε μαγαζί Νεοδημοκράτη κατέληξε!! Συγκεκριμένα στον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Έδεσσας, που εκλέγεται με το ψηφοδέλτιο Γιάννου. Και να οι φωτογραφίες και να τα κρασιά δώρο. Τώρα τι θα συμβεί στο μέλλον, μετά από αυτό, το αφήνω στην φαντασία σας... 


*Η επόμενη επίσκεψη θα έλεγα ότι ήταν αναμενόμενη. Ο Αλέξης πήγε στο μαγαζί του Γιάννη Τσεπκεντζη, του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο. Βέβαια, ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ ότι είχε την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές, τα γεγονότα όμως, αλλά λένε. Αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν, ωστόσο όλοι αναρωτιούνται μήπως αυτή η επίσκεψη σημάνει και κάτι στο μέλλον. 


*Μου φάνηκε ή βλέπω καλά; Κάπως αλλαγμένη την είδα την Θεοδώρα, που ακολουθούσε τον Αλέξη,σε κάθε του βήμα. Κάπως αλλαγμένη στο πρόσωπο ήταν και θυμηθηκα ότι την έχω ξαναδεί έτσι πριν από χρόνια!! Είπα χρόνια και θυμήθηκα πάλι ότι η Θεοδώρα διανύει τον 18 χρόνο στην βουλή!!


* Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο ΠΑΣΟΚ; Μόλις πήρανε χαμπάρι ότι πολύ πιθανόν να βγάλουν βουλευτή στην Πέλλα, αρχίσανε οι ίντριγκες... Και αυτές είναι εσωτερικές. Κάποιοι θέλουν να “ φυτρώσουν” τον δικό τους υποψήφιο βουλευτή και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν!! 



*Σαν εκείνα τα περίεργα ιντερνετικά δήθεν άρθρα, όπου το μοναδικό “ θύμα” της υπόθεσης ακούει στο όνομα Άλκης Νουσηκυρου!!! Και πάνε να διαχωρίσουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, στους υπέρ και στους κατά αυτής της υποψηφιότητας. Δεν φτάνει που τους κάνει την χάρη ο Άλκης, θα τα “ ακούει” και από πάνω... Ήθελα να ήξερα, Νομαρχιακή Επιτροπή δεν υπάρχει, να βάλει κάποιους στην θέση τους; Που είναι τα υποτιθέμενα στελέχη, να απομονώσουν όλα αυτά τα στοιχεία, που χρόνια τώρα ήταν ΠΑΣΟΚ, για το δικό τους όφελος; Α ρε Ανδρουλάκης που τους χρειάζεται!!! 


*Για να καταλάβετε τι σημαίνει Πλεύρης, αρκεί αυτό. Βγάζει απόφαση το Συμβούλιο της Επικρατείας για την ουσιαστική επάνοδο των ανεμβολιαστων υγειονομικών στα Νοσοκομεία και αυτός λέει θα κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει την υγεία την πολιτών!!! Και όμως, υπάρχουν ηλίθιοι που θα τον ξαναψηφίσουν για να ξαναμπεί στην Βουλή!! 


*Δημόσια παροχή υγείας; Ξεχάστε την!! Η κυβέρνηση ψηφίζει το νομοσχέδιο για τα απογευματινά χειρουργεία στα Νοσοκομεία, με αντίτιμο που θα δίνεται ακόμα και σε ιδιώτες γιατρούς! Κατά τα άλλα, αυτή η κυβέρνηση έχει θωρακίσει την δημόσια υγεία και τα Νοσοκομεία μας!!! *Μέχρι τώρα δεν έχουμε πει τίποτα για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τις υποψηφιότητες. Ο Τζιτζικώστας, δεν βιάζεται γιαυτούς. Έτσι και αλλιώς, “ τον γάιδαρο τον έχει δεμένο!!” Καλά ονόματα πάντως δεν θα έχει, και αυτούς που θα έχει, τουλάχιστον οι μισοί θεωρούνται “ άχρηστοι” για το επιτελείο του. Ξέρω τι σας λέω. 


*Να μου το θυμηθείτε. Πάλι δεν θα έχουμε πρόσβαση στο χιονοδρομικό, μέσω Κερασιάς. Ο Δήμος Έδεσσας προχωρά,δεν βλέπω όμως να γίνεται το ίδιο και στην Αλμωπία, όπου δεν ακούγεται τίποτα. Με άλλα λόγια, ξανά από Άγιο Αθανάσιο... 


* Εμένα τώρα να με συγχωρείται γιατί πάω να ξαπλώσω στο ιγκλού μας. Βλέπεις οι παγετώνες, όπως είπε και ο Αλέξης δεν λιώνουν εύκολα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more