Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Οι τέσσερις σίγουροι του ψηφοδελτίου ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα



 Ραχήλ Αλεξανδρίδου, Κική Παπαδάκη, Πάνος Ζαρογουλίδης και Άλκης Νουσηκύρου φέρονται σίγουροι για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Άποψης, είναι οι «σίγουροι» του ψηφοδελτίου, που θα ανακοινωθεί επίσημα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Η Επιτροπή Υποψηφιοτήτων, που αξιολογεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα την κατάσταση, με γνώμονα ποια πρόσωπα μπορούν να δημιουργήσουν προοπτική νικηφόρας πορείας, ώστε το ΠΑΣΟΚ στη Πέλλα να «επιστρέψει» στα έδρανα της Βουλής, έκρινε ότι οι προαναφερθέντες έχουν όλα τα εχέγγυα, που απαιτεί αυτή η εκλογική μάχη αφενός, αφετέρου πληρούν τις προϋποθέσεις, που έχει θέσει η Χαριλάου Τρικούπη για την «ανθρωπογεωγραφία» των υποψηφίων.

Στην περίπτωση που ο νομός παραμείνει τετραεδρικός, η πέμπτη υποψηφιότητα άντρα θα είναι του πρώην Δημάρχου Πέλλας Απόστολου Τσαλταφερίδη απο την περιοχή των Γιαννιτσών. 

Η εκτη θεση είναι ανοικτή με τον πιθανή συμμετοχή στελέχους είτε από την Αλμωπία είτε από την περιοχή της Πέλλας... Μένει να δούμε την κατάληξη. Η έκπληξη Νουσηκύρου φαίνεται πάντως ότι προκαλεί συζητήσεις και αναταράξεις στο Κίνημα... Ας μην ξεχνάμε πως ο ίδιος έχει γαλαζιο παρελθον καθως στο είχε κατέλθει υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ το 2000, το 2004 και το 2007 ενω υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας και Νομαρχιακος και Περιφερειακος Συμβουλος. Μάλιστα επανεξελέγη το 2019 με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more