Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ με την υπογραφή της Άποψης

 *Αυτός είναι Υπουργός βρε σεις!! Σήκω σήκω κάτσε κάτσε τους έχει τους υγειονομικούς σε αναστολή... Δεκαέξι μήνες τους έχει εκτός υπηρεσίας, δεκαέξι μήνες χωρίς μισθό και ενώ η πανδημία έχει γίνει ενδημικά και ενώ έχουν αρρωστήσει οι υπόλοιποι που έκαναν το εμβόλιο και έμειναν στα Νοσοκομεία, αυτός εκεί... Για όλα φταίνε οι ανεμβολιαστοι!!! 


*Τις προάλλες ο Πλεύρης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Κοζάνης και εκεί τον περίμεναν οι ανεμβολιαστοι υγειονομικοί. Οι οποίοι κάποιοι στιγμή ζήτησαν να το δούνε. Ξέρετε τότε τι έκανε ο αθεοφοβος; Τους είπε οκ, αλλά υπό έναν όρο. Πρώτα να κάνουν τεστ covid και μετά να τον επισκεφτούν!!!!! Μέχρι εκεί φτάνει η “ μαγκιά” της υπουργαρας... 


*Για να μου εξηγήσει κάποιος τι στο καλό συμβαίνει... Στην Ουκρανία γίνεται ο πόλεμος, στην Ελλάδα ανεβαίνουν οι τιμές. Άμα το δεις και ενεργειακά τα πράγματα είναι χειρότερα. Φτηνές τιμές στην βενζίνη και στο πετρέλαιο στην Ουκρανία, διπλάσιες οι τιμές στα ίδια προϊόντα στην Ελλάδα. Ναι... αλλά βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας!!! Έτσι δεν είναι; 


*Όταν θες να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη, από τα ουσιαστικά προβλήματα, ρίχνεις και έναν πάτερ Αντώνιο στην δημοσιότητα και μετά ο κόσμος λέει “ ρε σε τι κόσμο ζούμε;” Ξαφνικά όλη η Ελλάδα έγινε της... ανωμαλίας και ας μην έχει ο κόσμος να φάει. Ο πάτερ Αντώνιος να είναι καλά και τα ΜΜΕ που το έχουν κάνει πρώτο θέμα!!!! 


* Αλήθεια βρε παιδιά, τι γίνεται με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό; “ Ούτε φωνή ούτε ακρόαση” Που είναι οι συλλήψεις των πολιτικών, των τραγουδιστών κλπ; Όλα μπήκαν κάτω από το χαλί, όπως πάντα!!! Ειλικρινά λυπηρό το φαινόμενο, που από ότι φαίνεται φέρει τις εντολές από ψηλά!!! 


*Συνέδριο της ΚΕΔΕ στον Βόλο και μεγάλη ευκαιρία για... φωτογραφίες!! Ως συνήθως, τέτοιου είδους εκδηλώσεις προσφέρονται για δημόσιες σχέσεις, ειδικά για αυτούς που τις έχουν ανάγκη. Σε ότι αφορά τώρα την εκπροσώπηση της Πέλλας, μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο, ποιοί πραγματικά είχαν την ανάγκη της φωτογραφίας... 


*Βγήκαν τα μαχαίρια στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, ανάμεσα στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης! Τα καρφιά θα πέφτουν έντονα μεταξύ Ρυσαφη και Τσεπκεντζη, αφού υπάρχει έντονη ανταγωνιστικότητα, για το ποιός θα είναι ο δεύτερος στις εκλογές. Και λέω δεύτερος, γιατί όλοι ξέρουν τον πρώτο!! 

* Ο Δήμαρχος Έδεσσας βέβαια ακόμα κρατάει κρυφά τα χαρτιά του, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος. Και πως γίνεται αυτό; Ε, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, φρόντισε να κρατήσει σαφής αποστάσεις, από τους υπουργούς και το... ενδιαφέρον που δείχνουν για την αυτοδιοίκηση!! 


*Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τι θα γίνει με τα “ κακά” παιδιά; Την μία είναι έτσι, την μία αλλιώς. Άντε λοιπόν, θα κατέβουν αυτόνομα στις εκλογές, για να “ γελάσει και το παρδαλό κατσίκι;” Μακάρι! 


*Ποιός Δημοτικός Σύμβουλος ( δεν λέμε Δήμο για ευνόητους λόγους) παρόλο που θα το ήθελε πολύ, δεν μπορεί να γίνει Αντιδήμαρχος; Και ο λόγος απλός. Δεν έχει τελειώσει το λύκειο. Όπως μου είπαν, έπεσε “ δάχτυλος” για να τελειώσει το Λύκειο, και ξαφνικά βρέθηκε και ακαδημαϊκός χωρίς να δίνει ο ίδιος εξετάσεις!! Έτσι τουλάχιστον λένε οι κακιες γλώσσες... 


*Πάμε τώρα σε άλλο κουίζ. Ποιός Δημοτικός Σύμβουλος ( δεν θα πούμε Δήμο) έχει δηλώσει ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος, μέχρι να έρθει σε ηλικία συνταξιοδότησης; Εδώ είναι που λένε “ καλομαθε η γριά στα σύκα!!” Λεπτομέρεια. Είναι δημόσιος υπάλληλος. Καταλάβατε τώρα η να το ξαναπούμε; 


* Σήμερα, που διαβάζετε, βρίσκεται ο Τσίπρας στην Έδεσσα!!! Ποιός; Αυτός που ξεπούλησε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς!!! Που; Στην γη των Μεκεδονων, στην γη που γέννησε τον Μέγα Αλέξανδρο. Χωρίς καμιά ντροπή... * Γιατί έρχεται; Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά μας αγάπησε, αλλά γιατί η Πέλλα θεωρείται κρίσιμη για το ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά τις εθνικές εκλογές. Και επειδή, κάποιοι ξεχνούν εύκολα, είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πολλούς χειροκρότησε εκεί... Γιατί όλοι αυτοί οι κομματικοί ξέρουν να ελέγχουν τα πρόβατα. 


*Για να το τελειώνουμε, γιατί αρκετά ασχοληθηκαμε μαζί του. Δεν θέλουμε την συγνώμη του. Δεν μας κάνει Αρκεί να πάει στο μνημείο των Άγρα και Μίγκα, να καταθέσει εκεί την γραβάτα του Ζαεφ και μαζί να καταθέσει και στεφάνι γονατιστός!!! 


*Πάμε τώρα στους πασοκους. Η “Άποψη “ έλεγε ότι φέτος είναι η σειρά της Αλμωπίας, για να έχει υποψήφιους. Λίγο δύσκολο λέω εγώ. Καταρχήν, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Πασοης, μου λένε ότι αρνήθηκε. Άλλες προσεγγίσεις, δίνουν αρνήσεις. Μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο να έχουμε υποψήφιο ΠΑΣΟΚ στην Αλμωπία. 


* Τελικά ο Άλκης, από όσο μαθαίνω, θέλει να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν θα ανακοινωθεί τώρα. Τον Δεκέμβρη, μάλλον θα ανακοινωθεί η τριάδα και πιθανόν ένας ακόμη από τα Γιαννιτσά και μετά... βλέπουμε. 


*Δείτε τώρα υπεύθυνη ενημέρωση. Βγαίνει ιντερνετικό κανάλι και λέει “ Οι υποψηφιότητες σε όλη την Ελλάδα για το ΠΑΣΟΚ” Και βάζει την Πέλλα στην Δυτική Μακεδονία!!! Πρώτη γκάφα. Ως τέταρτη υποψηφιότητα, γίνει κάποιον Νίκο Τσακίρη. Αυτός είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Έδεσσας. Έλα όμως που δεν είναι!!! Όπως μαθαίνω, πρόκειται για τον Νί

Κο Τσακιριδη, πρώην υποψήφιο βουλευτή της Πιερίας και νυν υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης!!! Να πως γίνεται το ράδιο αρβύλα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more