Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Γιάννης Τσεπκεντζής: Θέλει αλλά μπορεί να γίνει Δήμαρχος Έδεσσας;

Ο Γιάννης Τσεπκεντζής από την πρώτη μέρα που έχασε τις εκλογές στον Δήμο Έδεσσας το 2019, έδειξε ότι επιζητεί να διεκδικήσει τον Δημοτικό θώκο στις εκλογές του 2023... Βέβαια στην πορεία του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πέρασε από 40 κύματα... Δυο ήταν τα κομβικά σημεία μέχρι σήμερα: Το πρώτο η φυλλοροή της παράταξης του μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων και φυσικά η θέση στο μεγάλο έργο του Εδεσσαίου ποταμού. Το θέμα είναι αν έχει διδαχθεί από τα λάθη του που τον οδήγησαν να χάσει τις εκλογές του 2019... Η ιστορία θα δείξει!!! Όπως και να έχει όμως και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει, είναι ότι σήμερα αποτελεί τον αντίπαλο πόλο στην δημοτική αρχή του Δημήτρη Γιάννου. Αυτό που δείχνει με την σχεδόν καθημερινή του επαφή με τους πολίτες ότι θέλει να γίνει Δήμαρχος. 

Το ζήτημα είναι μπορεί όμως; Άλλο ένα ερώτημα που μόνο ο ίδιος, όχι με λόγια, αλλά με πράξεις θα πρέπει να το αποδείξει. Ο Γιάννης Τσεπκεντζής γεννήθηκε στην Έδεσσα ενώ έχει σπουδάσει νομική και είναι ελεύθερος Επαγγελματίας διατηρώντας ζαχαροπλαστείο στο κέντρο της Έδεσσας. 

Στα μέσα της δεκαετίας του 200 είχε εκλεγεί μέλος του Επιμελητηρίου Πέλλας στο πλευρό του Ιορδάνη Τσώτσου. Αυτό δεν τον εμπόδισε εκ των υστέρων να σταθεί απέναντι του στον Δήμο Έδεσσας στις εκλογές του 2006, καθώς κατήλθε υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον τότε Δήμαρχο Γιάννη Σόντρα. Την περίοδο 2006-2010 χρημάτισε πρόεδρος της κοινής δημοτικής επιχείρησης που διαχειριζόταν το κέντρο των Καταρρακτών. Στις εκλογές του 2010 διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. στις Εκλογές του 2014 δεν κατήλθε υποψήφιος. Σχημάτισε ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Δήμαρχος. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον  στήριξε επίσημα αν και ο ίδιος με ανακοίνωση του δεν δέχθηκε το χρίσμα. Έχασε τις Δημοτικές εκλογές στον δεύτερο γύρο. Σήμερα επιζητά να πάρει τη ρεβάνς ώστε ο Δήμος Έδεσσας να γυρίσει σελίδα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more