Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Λόγια Σταράτα Λόγια Πέλλας

 * Γειά σας φίλοι μου. Να ξεκινήσουμε με ένα κουίζ. Ποιοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της Έδεσσας, δεν ήθελαν να βγούνε μια φωτογραφία στην γιορτή τσίπουρου στο χωριό μεσημέρι, επί στο τραπέζι τους καθόταν ένα πρόσωπο που δεν ήθελαν να το συνδυάσουν με την πορεία τους στα Δημοτικά δρώμενα των ίδιων; Ότι και αν κάνουν πάντως, η "ρετσινια" δεν φεύγει!!!

* Πάμε τώρα παρακάτω... Ποιοί είναι οι "τρείς καμπαλερος" της Έδεσσας, που όπου και αν πάνε " τρώνε πόρτα;" Βλέπετε έχουν μείνει πολιτικά άστεγοι, οπότε κάνουν ότι μπορούν, μπας και ο ένας από τους τρείς βρει ανοιχτή την πόρτα του Απόστολου Τζιτζικώστα. Για να δούμε τελικά τι θα γίνει. Πάντως προς το παρών κάνουν μία ανίερη συμμαχία!!!

*"Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;" Ο λόγος για τον περιφερειακό σύμβουλο του Νομού Πέτρο Ζερζη, που την περασμένη εβδομάδα πήγε επίσκεψη στον συνεταιρισμό της Άρνισσας " Βόρρας" Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επίσκεψη του Πέτρου. Κάτι άλλο υπάρχει από πίσω. Με δεδομένο ότι δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος στην Περιφέρεια.

*Οφείλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, για την τοποθέτηση απινιδωτων σε διάφορα σημεία του Δήμου. Έχουν μπει έξι συνολικά και μάλιστα ακόμα και σε γήπεδα. Ας ελπίσουμε να είναι αχρειαστα , αλλά αν χρειαστούν σίγουρα θα σώσουν ζωές. Εκκρεμούν άλλοι δύο απινιδωτες στην περιοχή της Άρνισσας. Μπράβο Δήμαρχε!

*Ήρθε λοιπόν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Έδεσσα και ήταν σαν να μην ήρθε καθόλου!!! Έκανε τις βόλτες του, άκουσε, κεραστηκε και μετά σηκώθηκε να πάει στην Φλώρινα, χωρίς να αφήνει καμία δέσμευση πίσω του...

* Πάντως η είδηση από αυτή την... τουριστική επίσκεψη βγήκε! Εσείς το ξέρατε ότι οι Αστυνομικοί δεν λαμβάνουν το επίδομα της επικινδυνότητας στην εργασία τους; Εσείς το ξέρετε ότι στην Πέλλα υπάρχουν μόλις 400 αστυνομικοί για 130.000 κόσμο στο Νομό; Του τα είπαν οι Αστυνομικοί, αλλά απάντηση... καμιά!!!

*Διαβάστε τώρα και το αποκορύφωμα... Περίμενα τον θεοδωρικακο, δύο ώρες για να μου κάνει μία δήλωση. Όταν ήρθε η ώρα, μου είπε ότι δεν μπορεί, γιατί έχει βγεί έξω από τον χρόνο του!!! Δεν σεβάστηκε ούτε ότι είμασταν το μοναδικό ΜΜΕ που ήταν παρών. Μάλιστα κάλεσε και έναν δικό του, για να του πει" Αυτόν το ξέρεις;" εννοώντας εμένα!!! Το αφήνω ασχολιαστο, γιατί υπάρχει και η λογοκρισία. * Τελικά ξέρετε τι έγινε; Για να τα...μπαλωσει, είπε ότι έχει μία δήλωση για την εφημερίδα μας, η οποία μου ήρθε με μέιλ από την Αθήνα, από ένα άγνωστο γυναικείο όνομα!!!!!! Καταλάβατε τώρα, τι...υπουργαρα έχει ο Μητσοτάκης, σε αυτή την θέση; Να τον χαίρεται!!

* Πάντως να είμαστε ειλικρινής έκανε και μία βαρύνουσα δήλωση, κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Δήμαρχο Έδεσσας. Είπε λοιπόν, ότι η πόλη είναι καθαρή. Ε καλά τώρα... Τον Τάκη περίμενε ο Τάκης, για να του πει ότι έχει καθαρή πόλη. Ότι να ναι!!!

*Τέλος πάντων, αρκετά ασχολήθηκα με αυτόν. Να δούμε τώρα την εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία, όπου η καθημερινή εφημερίδα " Νέα της Πέλλας" ήταν χορηγός επικοινωνίας. Και πολύ καλά έκανε, γιατί αυτή η εκδήλωση έγραψε ιστορία στο Νομό. Ήταν ιδιαίτερα κατοπιστικη και ενημερωτική σε αυτό το θέμα, με εκλεκτούς καλεσμένους και ειδικότερα τον Πάνο Σόμπολο. Έναν καλό φίλο, που μας είχε παραχωρήσει και αποκλειστική συνέντευξη. Μπράβο στους διοργανωτές.

* Χαιρετισμούς στον αγαπητό μου φίλο Γιάννη Γκλαβάκη, που μου αποκάλυψε τα μυστικά του καλού τσίπουρου που παράγεται στην Πιπεριά. Γίνεται από το πρώτο πάτημα του σταφυλιού και δεύτερο μετά το βρασμό μπαίνει νερό από πηγή της περιοχής για να χαμηλώσει τους βαθμούς. Μάλιστα μου αποκάλυψε ότι σύντομα θα κάνει μια δική του πατέντα για πολύ καλό τσίπουρο. Γειά σου Γιάννη μέταλλο!! * Ρε αγαπητοί βουλευτές. Μήπως τελικά ξεχάσατε ποιός είναι ο ρόλος σας; Δηλαδή, πρέπει να δημοσιοποιείται ότι κάνετε; Πάτε στα πανηγύρια. Ωραία και τι έγινε; Μου ανεβάζετε φωτογραφίες από την συμμετοχή σας σε αυτά, λες και τον κόσμο τον ενδιαφέρει!! Άντε λοιπόν, βάλτε και άλλα. Σε λίγο θα σας προσλάβουν και σε καμιά εφημερίδα. Που ξέρετε;

 

* Ώμος εκβιασμός, πως αλλιώς να τον χαρακτηρίσω; Βγαίνει η Κεραμεως και προαναγγέλλει " πάγωμα" των προσλήψεων στην εκπαίδευση, λέγοντας ότι αν ξαναψηφίσει ο λαός τον Μητσοτάκη, τότε θα γίνουν οι... προσλήψεις!!! Μια ζωή τα ίδια δηλαδή. Ψηφιστεί μας για να γίνεται ο κομματικός μας στρατός... Ααα μην ψάχνετε για ντροπή. Από αυτή δεν έχουν όσοι θέλουν να λέγονται πολιτικοί!

*Όλα τα είχαμε αδέλφια, η BLACK FRIDAY μας έλειπε. Με τόση ακρίβεια αναρωτιέμαι ποιος ή ποια θα πάει να αγοράσει; Χάθηκε βρε, να κάνετε BLACK FRIDAY, στα λαχανικά, το κρέας και τα τυροκομικά;


* Ας αρκεστουμε στο καλάθι του νοικοκυριού ή στου Άδωνι το καλάθι ή στην κοροϊδία που μας προσφέρει το σύστημα. * Πάμε Πολυτεχνείο; Αμάν πια , εδώ και 50 χρόνια, τα ίδια και τα ίδια. Πασαρέλα των πολιτικών έχει καταντήσει και οι αναμνήσεις μας με τον καιρό ξεθώριασαν. Αλλά δεν φταίμε εμείς. Το πολιτικό τους άλλοθι για την επιβίωση τους φταίει!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more