Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ανατροπή στην Αλμωπία με υπογραφή Παρούτογλου



 Άρωμα ανανέωσης, σιγουριάς και επικράτησης...



Μένει λιγότερος από ένας χρόνος, μέχρι τις εκλογές του 2023 για τους Δήμους της περιοχής μας. Σήμερα ο Νίκος Παρούτογλου, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αλμωπίας, φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί ώστε να ανατρέψει μια κακή δημοτική αρχή χωρίς αρχή και τέλος. Όλο αυτό το καιρό μάλιστα δοκιμάζει και δοκιμάζεται μέσα από μια διαρκή κρίση γύρω από τα ζητήματα του τόπου του. Έχει γνώσεις και εμπειρία καθώς στο παρελθόν είχε χρηματίσει ως ο πρώτος αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αλμωπία και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Δύο θέσεις κομβικές για το διοικητικό οργανόγραμμα του συγκεκριμένου ΟΤΑ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ δρόμος έως τον τερματισμό. Άλλα όλοι ποντάρουν πως σίγουρα αυτός θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Και εκεί βέβαια όλα είναι ανοικτά. Σήμερα κοντά του έχει πολλά στελέχη έμπειρα αλλά και νέα που θέλουν να προσφέρουν για την επόμενη μέρα. Ο ίδιος έχει μεράκι να κάνει την ανατροπή και είναι ο μόνος που δείχνει ότι μπορεί και να το πετύχει. 

Ο Νίκος Παρούτογλου Νικόλαος, του Παναγιώτη και της Ευανθίας Μαυροπούλου  γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1981 , κατάγεται από τη Θηριόπετρα Αλμωπίας και κατοικεί στην Αριδαία Ν . Πέλλας.



Αποφοίτησε το 1999 από το γενικό λύκειο Αριδαίας. Το 2006 αποφοίτησε από το τμήμα οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Μακεδονίας θες/νικης.



Το επάγγελμα του από το 2007 είναι οικονομολόγος - σύμβουλος επιχειρήσεων και διατηρεί δικό του γραφείο στην Αριδαία.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 κατήλθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» όπου και εκλέχθηκε κατά τα έτη 2011 - 2012 διατέλεσε αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Αλμωπίας.

Στις εθνικές εκλογές του 2012 κατήλθε υποψήφιος βουλευτής με την παράταξη στην οποία ποτέ δεν έκρυψε ότι ανήκει, στο ΠΑΣΟΚ. Σε εποχή μάλιστα δύσκολη που άλλοι εγκατέλειψαν το καράβι. Έδωσε έναν ειλικρινή αγώνα με ικανοποιητικό εκλογικό αποτέλεσμα . Επειδή πολλοί πιθανώς θα επιχειρήσουν να προβοκάρουν εκ περιτροπής ,  η χώρα σε αυτή τη συγκυρία έχει ανάγκη από συναινέσεις με ευρύτερες συμμαχίες , επί τη βάσει ενός εθνικού σχεδίου για τη μετάβαση στη μετά κρίση εποχή.



Το 2013 ανέλαβε την προεδρία της ΔΕΥΑ Αλμωπίας και από τη θέση αυτή αποχώρησα με την ολοκλήρωση της θητείας μας, τον Αύγουστο του 2014 .

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» , έλαβα 1447 σταυρούς προτίμησης , εκλέχθηκε ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 κατήλθε υποψήφιος Δήμαρχος και έλαβε 20,67% λαμβάνοντας 6 έδρες. Το 2023 θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ που έχει ως στόχο τη νίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more