Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Σταράτα Λόγια

 


*Πιάσανε, λέει την Εύα Καϊλή, για διαφθορά, στο Βέλγιο. Ε και,τι έγινε δηλαδή, η πρώτη θα είναι, αν αποδειχθεί στην πράξη; Εδώ οι βουλευταραδες μας “ ξεχνούν” να δηλώσουν στα πόθεν έσχες το πραγματικό τους εισόδημα και δεν τρέχει τίποτα. Κάποιοι δηλώνουν μέχρι και 100 ακίνητα και “ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! “ Στην Εύα θα κολλήσουμε; 


*Άσε τον άλλο τον δήθεν ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρουλάκης, κάνει πως δεν ξέρει την Εύα και τώρα μιλά για ηθική. Ποιός; Αυτός που εκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πριν από έναν χρόνο και έχει... ξεχάσει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής!!! 


* Άσε που ακούγεται και το άλλο. Ότι δεν θα κατεβάσει τον Λοβέρδο ως υποψήφιο στις εκλογές. Να πούμε και μία λεπτομέρεια, ότι η Καϊλή, στις εκλογές που έγιναν πριν έναν χρόνο, η Καϊλή, στήριξε Λοβέρδο. Απλά σύμπτωση ε; Εσείς τι λέτε; 


*Πλάκα - πλάκα, θα υπάρξουν και κάποια εσωκομματικά προβλήματα εδώ στην Πέλλα. Για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει ένα πρόσωπο που προβάλλει για τα καλά στο ψηφοδέλτιο, το οποίο στις εκλογές για πρόεδρο, είχε στηρίξει Λοβέρδο. Λέτε να τον πάρει και αυτό η μπάλα; 


* Θα πρασινίσουμε για ακόμη λίγο, και θα σας βάλω ένα κουίζ. Ποιόν αποκαλούν με ένα νέο παρατσούκλι, με τον τίτλο “ Κούνια;” Αυτόν που εθεαθει στον χορό των Αστυνομικών, μαζί με τον “ Αρχιερέα!!!” Σας μπέρδεψα ε; Ας είναι, καιρός να γίνεται και εσείς ρεπόρτερ!!! 


* Τις προάλλες, είχαμε μία συνάντηση στην Παναγίτσα, μεταξύ 3 ατόμων. Στόχος, να πειστούν οι δύο από αυτούς, μπας και ψηφίσουν τον τρίτο στις εθνικές εκλογές. Αυτό που έμαθα είναι ότι ο τρίτος “ έφαγε γκολ από τα αποδυτήρια” για να χρησιμοποιήσουμε και Μουντιαλιακούς όρους. Και σαν να μην έφτανε αυτό, “ έφαγε και κόκκινη κάρτα” στο παιχνίδι!!!


 *Ρε παιδιά, θα μας πει κανείς τι συμβαίνει με το Μοναστήρι του Αρχαγγέλου; Γιατί τόσα κλειστά στόματα, για ένα γεγονός που έχει αναστατώσει τους πάντες. Διάφορα σενάρια κυκλοφορούν, αλλά αυτή η περίεργη εμμονή οδηγεί σε ένα πράγμα,που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει κάτι πολύτιμο εκεί. 


* Το θέμα πάντως, είναι ότι έχει διαταραχθεί η ψυχική ηρεμία των εκεί ανθρώπων. Και πρώτα από όλα των μοναχών. Η πνευματικότητα θέλει ηρεμία και ησυχία. Και αυτή η καθημερινή όχληση, μόνο καλό δεν κάνει στους ανθρώπους. 


*Πάμε ξανά στην Βεγορίτιδα, για έναν “αχάριστο” που την τελευταία στιγμή “ξεπορτισε “ και είπε να δοκιμάσει και αλλού!! Όχι όμως, ο ίδιος, αλλά με την... διάδοχο του!!! Θέλετε λεπτομέρειες; Α, όχι δεν έχει. Όταν θα έρθει η ώρα θα τα μάθετε όλα και ειδικότερα για το παρασκήνιο που υπήρχε. Αρκεί να το δούνε και οι ίδιοι ή να τους το... μεταφέρουν!!! *Αλήθεια, πως λέγεται αυτός που πάει με έναν συνδυασμό και μετά το μετανιώνει, ζητώντας ταπεινά συγνώμη από άλλον υποψήφιο, με την υπόσχεση ότι θα είναι μαζί του το 2023 και τελικά πάει σε άλλον συνδυασμό!!! Όχι το ίδιο πρόσωπο, αλλά συγγενικό του... Αυτό που θέλω να μάθω, είναι αν τον έδωσε με... υποσχετική!!! 


*Η Βεγορίτιδα πάντως, έδωσε και 2 “Μυστικούς Δείπνους” Στον πρώτο ήταν μαζεμένοι οι υπό μεταγραφή, μαζί με αυτούς και οι παραπάνω που ανέφερα. Βλέπετε το “ αφεντικό” αποδεικνύεται γαλαντομο, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και πρέπει να τους τάισει καλά, για να είναι ετοιμοπόλεμοι!!! * Τον δεύτερο “ Μυστικό δείπνο τον έκανε ο Ιζνογκούντ!! Άλλος πάλι και αυτός. Δεν του έφτανε η Βεγοριτιδα , έκανε Δείπνο και στην Έδεσσα! Αλλά το πιο ενδιαφέρον όμως, είναι ότι εκεί στην περιοχή της Άρνισσας, πήγε σε ταβέρνα κουμπάρου δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης!!


 * Τι έγινε ρε παιδιά, τον χάνουμε τον υποψήφιο; Για αυτόν που λέγαμε ότι θα κατέβει με τον Βελόπουλο. Έμαθα ότι το μετάνιωσε και πήρε άλλη απόφαση τελικά. Να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος. Και εκεί όμως, τα πράγματα είναι σκούρα. Οπότε, προς το παρών, προτιμά την εύκολη λύση, με υποψηφιότητα στην περιφέρεια. Που ξέρετε όμως, μπορεί να αλλάξει μυαλά μέχρι τότε... 


* Μιας και μιλάμε για την Περιφέρεια, όλο και πληθαίνουν οι φωνές, ότι στην θέση του Τζιτζικώστα, ετοιμάζεται γυναικεία υποψηφιότητα. Κρατάμε βέβαια “ μικρό καλάθι”, ωστόσο αυτοί που πραγματικά δείχνουν να ανησυχούν και θέλουν να το ισοφαρίσουν, είναι οι Συριζαιοι του Νομού Πέλλας!!! *Μετρούν και ξαναμετρούν , αλλά τα “ κουκιά “ δεν τους βγαίνουν ( μέχρι στιγμής) για μία έδρα στην Πέλλα. Και από ότι ακούγεται, έχουν έτοιμη την λύση! Ποια είναι αυτή; Θεοδώρα Τζάκρη!! Μην σας φανεί περίεργο, αλλά άμα η ΝΔ βάλει γυναίκα, τότε να ετοιμάζεστε και γυναικεία υποψηφιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ!! 


*Τι θα γίνει τελικά, θα μάθουμε ποτέ, τα αποτελέσματα του γκάλοπ που έγινε στην Έδεσσα, για τους υποψηφίους Δημάρχους; Μέχρι στιγμής καμία αντίδραση. Και κάθομαι και αναρωτιέμαι. Αν αυτός που το παρήγγειλε, είχε θετικά αποτελέσματα για τον ίδιο, δεν θα φρόντιζε να τα διαρρεύσει; Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι εκεί που παραγγέλθηκε το γκάλοπ , επικεφαλής είναι Συριζαιους!! * Αυτές τις μέρες είχαμε δύο δίκες που τελικά αναβλήθηκαν. Στη μία που έχει και εθνικό ενδιαφέρον,η συνέχεια θα δοθεί τον Οκτώβριο του 2023, ενώ στην άλλη βρέθηκαν αντιμέτωποι τρείς δημοτικοί σύμβουλοι της Έδεσσας. Εδώ να δείτε ενδιαφέρον που θα υπάρχει όταν γίνει!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more