Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

ΚΚΕ: Προσκλητήριο ενόψει κάλπης στην Πέλλα

 


Σε απόλυτα προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το ΚΚΕ, με τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, να καλεί τους ψηφοφόρους σε συμπόρευση «ακόμη κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας», όπως είπε σε ομιλία του στη Σκύδρα 

ΚΚΕ: Προσκλητήριο ενόψει κάλπης


Σε απόλυτα προεκλογικούς ρυθμούς κινείται το ΚΚΕ, με τον γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα, να καλεί τους ψηφοφόρους σε συμπόρευση «ακόμη κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας», όπως είπε σε ομιλία του στη Σκυδρα. Ο κ. Κουτσούμπας απηύθυνε προσκλητήριο όχι μόνο σε εκείνους που είναι δυσαρεστημένοι από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. «Απευθυνόμαστε σε όσους στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε. «Να σκεφτούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της Ν.Δ. που στήριξε και ψήφισε η δήθεν προοδευτική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε. Και συνέχισε λέγοντας ότι «απευθυνόμαστε ακόμη και σε όσους σκέφτονται να γυρίσουν πίσω στις παλιές τους επιλογές στο ΠΑΣΟΚ για να του δώσουν ένα ακόμη πλεονέκτημα στα παζάρια που γίνονται για την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση συνεργασίας». Οπως είπε, μια τέτοια επιλογή και μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. ήταν αυτή που τους έστειλε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούμπας απευθύνθηκε στους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους της Ν.Δ., αλλά και σε όσους στρέφονται στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ.

«Ο,τι θετικό προκύψει για τον λαό, αυτό θα προκύψει από “τα κάτω”, από τη λαϊκή δράση και κινητοποίηση με την ταυτόχρονη ενίσχυση του ΚΚΕ», πρόσθεσε. Ο κ. Κουτσούμπας προέταξε στην ομιλία του την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια ως κρίσιμα στοιχεία καθώς, όπως είπε, εξανεμίζουν το πενιχρό εισόδημα. Αναφέρθηκε επίσης στους πλειστηριασμούς λέγοντας ότι «πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τον πλειστηριασμό και η κυβέρνηση της Ν.Δ. την έξωση», ενώ μίλησε και για τα ζητήματα της κακοποίησης παιδιών και των υποκλοπών. Αναφερόμενος στα εθνικά ζητήματα κάλεσε τον λαό να είναι σε ετοιμότητα. «Ορισμένοι καλά θα κάνουν να μην εφησυχάζουν τον ελληνικό λαό πως δήθεν τώρα η Τουρκία έχει άλλα μέτωπα ανοιχτά και δεν θα επιχειρήσει καμία επιθετική ενέργεια σε βάρος της Ελλάδας», τόνισε.

Τέλος, μιλώντας για τις προωθούμενες αλλαγές στην υγεία έκανε λόγο για «νομοσχέδιο-λαιμητόμο» για τη δημόσια νοσοκομειακή περίθαλψη. Φυσικά το μήνυμα αυτό έχει να κάνει και με ψηφοφόρους του νομού μας που θα πρέπει να στηρίξουν το ΚΚΕ ακόμη και αν δεν είναι Κουμουνιστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more