Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Μαρία Λόη: Έφτιαξε κουραμπιέδες και δοκίμασε On Air ο Τζορτζ Στεφανόπουλος

Είναι η σεφ της καρδιάς μας. Είναι η γυναίκα που μας κάνει υπερήφανους στην Αμερική.

Η Μαρία Λόη πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο πλατό μιας ιστορικής εκπομπής που μετρά 47 χρόνια ζωή και έκανε στην κυριολεξία θραύση. Άρωμα ελληνικών Χριστουγέννων είχε το Good Morning America (GMA) μία από τις εκπομπές με τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στις ΗΠΑ και κεντρικούς παρουσιαστές τους Robin Roberts, Τζορτζ Στεφανόπουλος, Michael Strahan και Ginger Zee.

Μαγείρεψε, μίλησε ελληνικά και το καλύτερο από όλα; Έκανε τον Τζορτζ Στεφανόπουλο να δοκιμάσει κουραμπιέ. Αυτά μόνο η Μαρία μπορεί να τα καταφέρει σε μια εκπομπή που μετρά εκατομμύρια τηλεθεατές καθημερινά. Εμείς εξασφαλίσαμε υλικό backstage και σας το παρουσιάζουμε. Οι μετοχές της Μαρίας Λόη έχουν κυριολεκτικά εκτοξευτεί και πλέον είναι η πρώτη επιλογή σε εκπομπές και ραδιόφωνα για να μιλήσει για την ελληνική κουζίνα αλλά και το εστιατόριό της που για να γευτείς τα πιάτα της πρέπει να κλείσεις τραπέζι πολλές μέρες νωρίτερα. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της που γι’ αυτήν θα μιλήσουμε σύντομα με λεπτομέρειες.

Η παγκοσμίου φήμης σεφ Μαρία Λόη παρουσίασε τους μοναδικούς της κουραμπιέδες στο αμερικανικό κοινό έχοντας στο πλάι της τον Τζορτζ Στεφανόπουλος και την σύζυγό του, ηθοποιό Ali Wentworth.


Βρείτε τη Μαρία Λόη στα Social Media:
Instagram / Facebook / Twitter / TikTok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more