Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Η Σιδηρά Κυρία έτοιμη για την ανατροπή στον Δήμο Πέλλας!!!

 


Πάντα στο πλευρό του Στάθη Καστερίδη


Είναι δυναμική. Πληθωρική. Έντυμη. Έτοιμη για μάχες. Έχει γνώσεις και φυσικά όρεξη να προσφέρει. Αυτή η είναι δημοτική σύμβουλος Πέλλας και μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης Αναστασία Δαρδανελιώτη, στον Δήμο Πέλλας. Ο αγώνας της μέρα μέρα για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο της όραμα της. Η ίδια δεν φοβάται τις συγκρίσεις και ξέρει ότι σήμερα είναι ο καιρός για την μεγάλη ανατροπή ενός συστήματος συγκεντρωτικής εξουσίας του ενός ανδρός που διαφεντεύει τον Δήμο Πέλλας. Η ίδια θεωρεί πως σήμερα ιδανική λύση για αλλαγή και την απαλλαγή του τόπου από τους εφιάλτες, είναι ο Στάθης Καστερίδης. Η ίδια εκλέχτηκε το 2019 Δημοτική σύμβουλος και αποτελεί το δεξί χέρι του κου Καστερίδη. Οι εξετάσεις που έχει δώσει στο ελεύθερο επάγγελμα αλλά και στις δικηγορικές αίθουσες την έχουν καθιερώσει και της έχουν δώσει τα εφόδια να συνεχίσουν τον αγώνα. Βέβαια η ίδια ξέρει πως για να επιτευχθεί το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα, χρειάζονται μικρές και μεγάλες νίκες. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα η ίδια δείχνει σίγουρη όχι μόνο για την επικράτηση αλλά και για την δική της υπέρβαση!!! Άλλωστε αυτές οι εκλογές στον Δήμο Πέλλας. Σήμερα ο πολίτης χρειάζεται  μια ομάδα ανθρώπων που θα μπορεί να διοικήσει το δήμο δρώντας συλλογικά και ακούγοντας τον πολίτη. η ίδια γνωρίζει ότι η δική της ομάδας είναι αυτή που αντλεί την δύναμη της  από την κοινωνία.Άλλωστε ο πολίτης χρειάζεται το όραμα ώστε  να ξαναγεννηθεί η ελπίδα και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Μια δημοτική ομάδα που επιθυμεί την  ισόρροπη ανάπτυξη σε κάθε γωνιά του δήμου Πέλλας και ουσιαστική διαχείριση των προτάσεων που θα προσφέρουν πνοή και δημιουργικότητα στους συνδημότες. 


Η αδιαφορία, η στασιμότητα και η εγκατάλειψη του Δήμου Πέλλας είναι ορατή.
Η εικόνα του Δήμου έχει υποβαθμιστεί στο σύνολό της. Ο πολίτης καθημερινά βιώνει την αδιαφορία της εξουσίας, η οποία αντιμετωπίζει με απαξίωση κάθε αίτημά του.
Οραματιζόμαστε ένα Δήμο που η συμμετοχή των πολιτών σε κάθε επίπεδο θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η ίδια είναι λάτρης της θέσπισης κανόνων  δεοντολογίας και κοινωνικής λογοδοσίας για όσους αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης με το Δήμο και διαχειριστικό έλεγχο. Ώστε να στηριχθούν πρωτοβουλίες για την αλληλεγγύη και την κοινωνική οικονομία για να  στηρίξει ο Δήμος τους άνεργους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more