Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Μυστική δημοσκόπηση στην Πέλλα made in....






Γαλάζια υπεροχή
 δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η οποία μάλλον έγινε για λογαριασμό κάποιου Κόμματος. 
Μία υπεροχή που όμως αμφισβητείται στο πέρασμα του χρόνου από το εκλογικό σώμα στην Πέλλας, καθώς υπάρχουν πιέσεις από τα δεξιά και τα αριστερά. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει μία άκαμπτη σταθερότητα που ωστόσο δεν δείχνει την προοπτική για την ώρα τουλάχιστον να διαφοροποιηθεί τον τελευταίο χρόνο σχεδόν από ποσοστά που μπορούν να ξεπεράσουν τα ποσοστά του το 2015. Αυτό όμως που διαφαίνεται είναι η στροφή προς τα δεξιά με ενίσχυση της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου ενώ αξιοσημείωτο ποσοστό καταγράφει και το Κόμμα Κασιδιάρη στην Πέλλα όπου ξεπερνά το 4%....
Μάλιστα η εν λόγω δημοσκόπηση είχε και πρόθεση ψήφου για Βουλευτές. Έτσι η λίστα συμπεριλάμβανε τα ακόλουθα ονόματα από την Νέα Δημοκρατία:
Γαρουφαλιά Γαϊσιδου δικηγόρος από την Έδεσσα
Γιάννης Ανδρίτσος Διοικητής νοσοκομείου Κιλκίς
Μαρία Ζωγράφου υποψήφια Βουλευτής ΝΔ το 2019
Γιώργος Καρασμάνης πρώην Υπουργός και Βουλευτής 
Διονύσης Σταμενίτης Βουλευτής 
Λάκης Βασιλειάδης Βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος 

Το κυβερνητικό κόμμα με τις δύσκολες επιλογές και την τρέχουσα επικαιρότητα φαίνεται να παρουσιάζει κάποια κόπωση στο τοπικό εκλογικό σώμα με τους αγρότες να μην δείχνουν ευχαριστημένοι από την παρούσα κατάσταση.
Να θυμηθούμε ότι περυσινές ζημιές από χαλαζοπτώσεις στις καλλιέργειες δεν έχουν αποκατασταθεί , ενώ για τις πρωτοφανείς ζημιές από τον παγετό πέραν των ελάχιστων ποσών που δόθηκαν παρά τις κυβερνητικές επικοινωνιακές εξαγγελίες, δεν έχουν πραγματοποιηθεί ούτε οι καταγραφές, κυρίως στον Δήμο Αλμωπίας και τον Δήμο Έδεσσας.
Με τις τιμές των προϊόντων βασικής ανάγκης να έχουν εκτοξευθεί αλλά και την υγειονομική κρίση να επηρεάζει, η κούραση στο εκλογικό σώμα που προκύπτει δεν είναι καθόλου αμελητέα.

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ αν και είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στο Νομό φαίνεται ότι εκτός από την βουλευτή εκπρόσωπο του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, δεν παρουσιάζεται να έχει κάποια ιδιαίτερη δραστηριότητα.

Αυτό που παγιώνεται ως τρίτο κόμμα με διψήφιο αριθμό είναι το ΠΑΣΟΚ που κατά τα φαινόμενα θα λάβει μια έδρα. Μέχρι σήμερα παραμένει γρίφος ποιος είναι ο εντολέας της δημοσκόπησης... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more