Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ! Η ΠΑΓΩΝΗ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΠΑΥΕΙ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ...ΜΕΣΑΙΩΝΑ!

 


Αυτό συνέβη με την γιατρό Εύη  Κιαγιά της οποίας την άδεια πήρε το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών, με πρόεδρο την γνωστή σε όλους μας κ. Παγώνη. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου κ. Βλάσιος Πυργάκης και τα άλλα μέλη αποφάσισαν την...καρατόμηση της κ. Κιαγιά επειδή εξέφρασε την επιστημονική άποψη ότι τα εμβόλια για τον κοβιντ δεν αναστέλλουν την εξάπλωσή του, αλλά αντιθέτως, παρά τον εμβολιασμό του κόσμου, ο κορονοϊός διαδίδεται και εξαπλώνεται. Μάλιστα η γιατρός παρουσίασε την άποψή της με μελέτες επιστημονικές που την επιβεβαιωνουν. Η απόφαση όμως ελήφθη με συνοπτικές διαδικασίες-και ομόφωνα: την "καρατόμησαν" από το σύλλογο των ιατρών επί τριετία! 
Χρόνια σπουδών και επαγγελματικής εργασίας της ιατρού πετιούνται   στον κάλαθο των αχρήστων επειδή ο λόγος της δεν άρεσε στο σύστημα δίχως να ενδιαφερθούν για τη επιβίωση τόσο της ίδια όσο και του παιδιού της! 
Δεν υπάρχει πιο απάνθρωπη τυραννία από αυτή που ασκείται υπό τη σκέπη των νόμων και με τη σημαία της δικαιοσύνης.

Μοντεσκιέ

 Βίκυ Μπαϊρακτάρη

παρακάτω τα έγγραφα που το επιβεβαιώνουν









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more