Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ‘‘ ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ’ ’

Αγαπητές Συνδημότισσες-Αγαπητοί Συνδημότες  του Δήμου Πέλλας,

 Η θέληση μου να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος δυνάμωσε στο χρόνο ,καθώς οι προκλήσεις στο Δήμο Πέλλας είναι μεγάλες.

 Η δραστηριοποίηση μου  στον αγροτικό τομέα,  στην εστίαση και στο ποδόσφαιρο μου επέτρεψε να ακούω, να νιώθω και να έρχομαι αντιμέτωπος με ελλείψεις που λιμνάζουν για χρόνια .Ταυτόχρονα μου έδωσε την ευκαιρία να μοιράζομαι ιδέες , σχέδια και οράματα με πολίτες, εκλεγμένους δημάρχους και μη. Στόχος μου πλέον είναι να συνεισφέρω έμπρακτα με όλες μου τις δυνάμεις στο κοινό καλό, να συμμετάσχω ενεργά στην αλλαγή που έρχεται, στο διαφορετικό, στην προοπτική.

Γι’αυτό και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα συμπορευτώ με τον υποψήφιο δήμαρχο ΣΤΑΘΗ  ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ που θα αξιοποιήσει  προτάσεις  και  νέα πρόσωπα από το σύνολο του δημοκρατικού φάσματος ,για ένα  Δήμο ανοιχτό και δημοκρατικό, για ένα‘’ΜΕΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ’’ συλλογικό και συνεργατικό.

Φίλες και φίλοι,

σας καλώ να προχωρήσετε μαζί μας τον δρόμο της αλλαγής, για να γίνουν οι προσδοκίες μας αποτελέσματα και οι ευκαιρίες ποιοτικά έργα για τον τόπο μας.

                                                                                                            Με εκτίμηση

                                                                                         ΔΑΜΑΣΚΟΥΔΗΣ Δ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more