Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

«Ένα Τραγούδι για σένα»: Το ιδανικό τραγούδι για τον πρώτο χορό στο γάμο σου από τη φωνή του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος επιστρέφει με μια δυναμική μπαλάντα γεμάτη συναισθήματα σε μουσική και στίχους του Κάρολου Κώστογλου

Το «Ένα Τραγούδι για σένα» περιγράφει μια ιστορία αγάπης με λέξεις γεμάτες νόημα. Ο στιχουργός διηγείται όμορφες στιγμές γεμάτες ερωτισμό, καθώς δηλώνει ότι η δύναμη της αγάπης δυο ανθρώπων μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία μέσα στη ζωή.

Το μουσικό βίντεο κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Ο κινηματογραφιστής γάμων Κώστας Μανταλιάς, υλοποίησε την πρωτότυπη ιδέα της Wideview Entertainment ντύνοντας το μουσικό βίντεο του Νεκτάριου Γιαννακόπουλου με πραγματικές σκηνές γάμων από εννέα διαφορετικά ζευγάρια, τα οποία εμπιστεύτηκαν τον γάμο τους σε εκείνον. Ο ίδιος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Το "Ένα τραγούδι για σένα" έχει μονταριστεί και επιμεληθεί από εμάς με "νότες" από αληθινές σκηνές γάμων. Ένα πολύ όμορφο τραγούδι που είμαι σίγουρος ότι η μελωδία του θα στριφογυρίζει στο μυαλό σας και που εύχομαι να το συναντώ φέτος σε πολλά receptions».

«Σε έχω ερωτευτεί γιατί
κάνεις τις μέρες μου γεμάτες χρώματα
βράδυ ως το πρωί μια καρδιά σε δυο σώματα
εγώ και εσύ μαζί
όσα και αν έρθουν δεν φοβάμαι τίποτα
πες πως με αγαπάς
και ας κοιτάζει ο κόσμος ύποπτα»

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Wide Music Records

Δείτε το βίντεο κλιπ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more