Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Πόλος έλξης αγαπημένων προσώπων το «Nama»

Συμπληρώθηκαν 31 χρόνια σκληρής δουλειάς και μεγάλης επιτυχίας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής

Το συγκεκριμένο στέκι είναι πόλος έλξης για πολλούς επώνυμους που ειδικά κάθε Σαββατοκύριακο επιλέγουν το NAMA για να γευτούν όμορφες ιαπωνικές και ασιατικές λιχουδιές. Ανάμεσα σ αυτούς ο Νίκος Καρβέλας, η Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Γαλανός, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλοί άλλοι.

“Το Nama είναι το ιδανικό μέρος για ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό τραπέζι αλλά και για ένα ιδιαίτερο και χαλαρό γεύμα στο σπίτι σας αφού γίνονται και διανομές με ειδικές, πιστοποιημένες συσκευασίες. Ξεκινώντας να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα φιλοξενούσε με τον καλύτερο εφικτό τρόπο όλο μου το Ελληνικό μεράκι για την Ασιατική κουζίνα, δημιουργήθηκε το Nama” αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας Νίκος Τσουρέκας.


Είναι θαύμα στις μέρες μας να καταφέρει να αποκτήσει κανείς αυτή την χαρά, εγώ να σας δίνω την γεύση και την ποιότητα που ζητάτε και παράλληλα να ανταμείβομαι από εσάς με την γεύση της αγάπης και της εκτίμησης που έχω εισπράξει και συνεχίζω να εισπράττω όλα αυτά τα έτη. Εύχομαι να συνεχίσει αυτή η νόστιμη σχέση μεταξύ μας γιατι αυτή είναι που κατέστησε το Nama ως θαύμα“ καταλήγει.

Το Nama θα το βρεις στην Οδό Κύπρου 50 στην Αγία Παρασκευή

Παραγγελίες : nama.gr
Instagram : nama_restaurant
Facebook : NAMA “Chinese Restaurant And Sushi Bar”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more