Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

«Καρφιά» από την Θ. Τζάκρη για την επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ...

 Εκλογές 2023: «Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφιά» από Τζάκρη, Βαρεμένο και Βίτσα για την ήττα


Σε κατάσταση νευρικής κρίσης μοιάζει να βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την οδυνηρή ήττα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, με στελέχη του να ρίχουν νερό στον μύλο της εσωστρέφειας, με αιχμές στον Αλέξη Τσίπρα και την επικοινωνιακή καμπάνια του κόμματος, αλλά και της αναζήτησης ευθυνών για την κακή εκλογική επίδοση.

Εικόνες από το εκρηκτικό κλίμα που αναμένεται να επικρατήσει κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν σήμερα το πρωί βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Τη σκυτάλη πήραν σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Γιώργος Βαρεμένος, ο Δημήτρης Βίτσας και ο Γιώργος Τσίπρας.

Αναλυτικότερα, η βουλευτής του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, έστρεψε τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ. «Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε ειδικότερα. Κατά την άποψή της, η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείσα ποιος κάνει την καμπάνια, απάντησε κατηγορηματικά το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more