Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Επιστρέφει στην πολιτική ο γιος του Αγωγιάτη!

Φώτο από την προσωπική σελίδα του δημοσιογράφου Μιχάλη Στρατάκη που η λεζάντα της τα λέει όλα:
Μιά απάντηση σε κάποιους φίλους. Όχι, δεν φιλοδοξούμε να σώσουμε την Ελλάδα, που καμία διάθεση δεν έχει να σωθεί. Ούτε κανένα αλυσοδεμένο δεν φιλοδοξούμε να λευτερώσουμε, αφού όλοι κάθονται εντελώς ακίνητοι, με αποτέλεσμα να μην τους ενοχλούν οι αλυσίδες τους. Τη συνείδησή μας θέλουμε να σώσουμε. Ο γιός του αγωγιάτη και ο γιός του μπουλντοζιέρη. Μαζί με όλους τους άλλους γιούς της ανάγκης και της ευθύνης.




Φαίνεται ότι επιστρέφει στα κοινά ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και πρώην Πρόεδρος του ΔΙΚΚΗ Δημήτρης Τσοβόλας. Η απόφαση του να ιδρύσει νέο αντιμνυμονιακό Κόμμα με προσωπικότητας της σοσιαλδημοκρατίας είναι ήδη ελειμένη. Τα ονόματα που ακούγονται ότι μπορούν να συνεργαστούν μαζί του είναι ο πρώην Υπουργός Στέφανος Τζουμάκας και ο Θόδωρος Κατσανέβας. Ακόμη υπεύθυνος τύπου αναμένεται να αναλάβει ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Μιχάλης Στρατάκης που τα τελευταία χρόνια μετά τη σύνταξη του βρίσκεται στην Κρήτη. Στόχος είναι μ’ αυτή του την κίνηση να εκφράσει τον κόσμο που έχει εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ.
Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα «Γι’ αυτό χρειάζεται νέα πολιτική κίνηση που να έχει συγκεκριμένη και ρεαλιστική προοδευτική ανατρεπτική πρόταση, με συμμετοχή δοκιμασμένων αξιόπιστων ανεξάρτητων προσώπων που να μπορούν να ενεργοποιήσουν την κοινωνία».
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο κ. Τσοβόλας αναμένεται να επισκεφθεί πολύ σύντομα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, την Θεσσαλία και την Μακεδονία όπου θα έχει συναντήσεις με παλιά στελέχη του ΔΗΚΚΙ τα οποία και θα ενημερώσει για τις νέες του πολιτικές βλέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more