Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κωσταντίνος Μπαρμπαγιάννης
Του Κωσταντίνου Μπαρμπαγιάννη δικηγόρου


      Περίεργες διαστάσεις λαμβάνουν οι αποκαλύψεις του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ μετά την δημοσίευση του βιβλίου του, όπου όπως αναφέρει ο Ρώσος Πρόεδρος του εκμυστηρεύθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο να εκτυπώσει δραχμές στην Ρωσία.
      Πέρυσι τον Ιούνιο ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται την Ρωσία, στην ατζέντα του εκτός από το απόλυτο κενό έκρυβε και το κρυφό φλερτ του με την δραχμή. Έτσι με αίτημά του προς τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε να εκδοθούν δραχμές στην Ρωσία καθώς η Ελλάδα δεν διέθετε ειδικό τυπογραφείο.
      Το σχέδιο για την έκδοση Δραχμής υπήρχε, κάτι που έμμεσα επιβεβαίωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος παραδέχθηκε έμμεσα ότι υπήρχε το σχέδιο για δραχμή καθώς δήλωσε: «Όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης αν θα έπρεπε να αναζητήσουμε άλλες λύσεις». Επίσης ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν μέλος της ΛΑ.Ε. κ. Πετράκος ανέφερε ότι σε διάλογο που είχε με τον κ. Τσίπρα στο πρωθυπουργικό γραφείο τον Απρίλιο του 2015 ο κ. Τσίπρας του είπε: «Τι θέλεις να πάμε στη Δραχμή ; Συμφωνώ μαζί σου ότι σε έναν χρόνο με το εθνικό νόμισμα θα έχουμε μεγάλη ανάπτυξη αλλά δεν θα αντέξουμε τους πρώτους 3-6 μήνες». Με αυτά τα λόγια ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα έγραψαν οι δύο έγκριτοι Γάλλοι δημοσιογράφοι περί έκδοσης δραχμής στην Ρωσία στο βιβλίο του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ ‘’ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ…’’.
      Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση της επεσήμανε ότι «Για μια φορά ακόμη ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από τη Ευρωζώνη. Ερήμην των πολιτών και σε αντίθεση με την εντολή που είχε λάβει από τον Ελληνικό λαό».

      Βέβαια από μια αριστερή κυβέρνηση όπως αυτή του κ. Τσίπρα οι Έλληνες θα πρέπει να τα περιμένουμε όλα, από την διάλυση του κράτους και το βόλεμα του κάθε Καρανίκα έως την στρέβλωση της ιστορίας του Έθνους μας και την εκτύπωση της Δραχμής για να ικανοποιήσει ο κ. Τσίπρας το κρυφό του πάθος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more