Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΔΕΣΣΑΙΑ ΥΨΙΦΩΝΟΣ ΣΟΠΡΑΝΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ





ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ   ΣΤΗ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ,  ΣΙΣΚΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ ː «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Έδεσσας,  κ. Δημητρίου Γιάννου, για να έρθω να βοηθήσω σ’ αυτή την εκδήλωση. Τη δέχτηκα με μεγάλη αγάπη. Την Έδεσσα την αγαπώ, εδώ γεννήθηκα, εδώ μεγάλωσα, βέβαια λείπω χρόνια,  πάντα θέλω να προσφέρω στον τόπο μου.

 Είμαι υπερήφανη που είμαι Μακεδονοπούλα, χάρηκα που συμμετείχα σε μια εκδήλωση για την απελευθέρωση της Έδεσσας το 1912. Χάρηκα, πάρα πολύ, που είπαμε τραγούδια για τη Μακεδονία, γιατί πρέπει να ακούγεται η Μακεδονία μας, και να ενδιαφέρονται και οι υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας,  να μην ξεχνούν ποτέ, ότι η Μακεδονία  ανήκει στην Ελλάδα, και ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, είμαστε γενναίοι, ξέρουμε να αγαπάμε, ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να κατορθώνουμε αυτό που επιθυμούμε.

 Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και χαρούμενη όταν έρχομαι στην Έδεσσα. Βλέπω αυτή την όμορφη πόλη, τα λουλούδια, τα ποτάμια, τα δένδρα, τα φρούτα και νοιώθω ότι βρίσκομαι στον παράδεισο! Ήδη διαφημίζω την Έδεσσα και γράφω ότι είναι ο παράδεισος του Θεού, έτσι  τη θεωρώ, κάνω ότι μπορώ για να τη διαφημίσω μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη μου γράφουν, από τη Μελβούρνη, και από πολλές πόλεις της Ελλάδας, και από το εξωτερικό, ότι γνώρισαν την Έδεσσα μέσα από εμένα.

 Κάνω πολλές συναυλίες  και μουσικές παραστάσεις στην Αθήνα, με διαφορετικό κάθε φορά ρεπερτόριο, είμαι σολίστας,  με παρακολουθεί πολύς κόσμος, έχω σπουδάσει  κλασικό τραγούδι, θέατρο, και χορό. Είμαι Μιούσικαλ Περφόρμερ.
  Εδώ τα τραγούδια έπρεπε να είναι προσαρμοσμένα  με την ημέρα. Μου άρεσε που συνεργάστηκα με τον σπουδαίο μουσικό και διευθυντή ωδείου Έδεσσας, Μίλτο Κασσάρα, με μια πολύ όμορφη χορωδία που ίδρυσαν, τους δίνω συγχαρητήρια, δεν έχουν σπουδάσει μουσική, όμως έχουν αγάπη για τη μουσική και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

 Ευχαριστώ τη χορωδία και τον μαέστρο και διευθυντή κ. Κασσάρα . Θα κάνουν και άλλα πράγματα, αρκεί και  πρέπει να στηριχτούν, να βοηθηθούν, να τους αγκαλιάσει ο κόσμος. Γιατί σε μια μικρή πόλη πρέπει να υπάρχει αγάπη, να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Όταν αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε ένα τόσο όμορφο μέρος, πως γίνεται να υπάρχει κακία; Σε ένα τέτοιο  παράδεισο του Θεού πρέπει να υπάρχει ,αγάπη, ομορφιά, λάμψη.
    

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more