Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Μέρες αντίχριστου ετοιμάζουν στο υπουργείο οικονομικώνΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη
Θα τα πω με λίγα και απλά λόγια, γιατί εκείνοι που ετοιμάζουν νομοσχέδια μπορεί να μην κατάλαβαν ότι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους με το λεγόμενο χάραγμα του αντιχρίστου, την ραγδαία στοχευμένη αύξηση της εγκληματικότητας και την αιώνια κόλαση, εκτός και αν δεν τους ενδιαφέρει το θέμα.
1. Το περιουσιολόγιο που ετοιμάζουν για του χρόνου,
απαιτεί να καταγραφούν τα μετρητά, αλλά και τα αντικείμενα αξίας που έχει κάθε οικογένεια.
Αυτό έχει δύο κινδύνους.
α. Να τα δηλώσει κανείς και να γίνει στόχος των ληστών που θα κάνουν πλέον στοχευμένες επιδρομές στα σπίτια. Μη μου πει κανείς ότι αυτά τα δεδομένα θα τα ξέρει μόνο το κράτος γιατί θα σκάσω στα γέλια.
β. Να μην τα δηλώσει, να κάνει ντου στο σπίτι του ο οικονομικός εισσαγγελέας και να βρεθεί στη φυλακή για απόκρυψη στοιχείων και παράνομο πλουτισμό.
2. Η σύνδεση όλων των ταμειακών μηχανών με το υπουργείο οικονομικών και η αγορά όλων των αγαθών με δήλωση του Α.Φ.Μ του αγοραστή (αριθμός φορολογικού μητρώου)
Αυτό σημαίνει ότι κάθε ιδιωτική πτυχή της ύπαρξής μας καταργείται αφού κάθε μας κίνηση θα παρακολουθείται, αφού θα ξέρει το κράτος που είμασταν και τι αγοράσαμε. Δεν μπορώ να φαναστώ ένα κοριτσάκι να δηλώνει το ΑΦΜ του στο περίπτερο της γειτονιάς αγοράζοντας παγωτό.
Σκεφθείτε όμως κάποιος να ψωνίζει οτιδήποτε δηλώνοντας το ΑΦΜ κάποιου άλλου και στο τέλος της χρονιάς να ζητάει το υπουργείο πόθεν έσχες από κάποιον που δεν έκανε αγορές;
Εκτός και αν θέκουν να δείχνουμε κάποια κάρτα με το ΑΦΜ μας για να αγοράσουμες μαστίχες από το περίπτερο.
Επίσης, αν το κράτος παίρνει τον ΦΠΑ όλων των εισπράξεων από τις επιχειρήσεις και δεν επιστρέφει τον ΦΠΑ των εξόδων μιας εταιρείας, 'οπως συνηθίζει εδώ και πολλά χρόνια, τότε όλες οι εταιρείες δεν έχουν πάνω από δύο με τρεις μήνες ζωής.Μετά φαλιμέντο.
3. Προτείνουν κάποιοι, να γίνονται όλες οι αγορές με μία κάρτα debit, δηλαδή κάρτα πορτοφόλι, ώστε και ο καταναλωτής να ελέγχεται για το πόθεν βρήκε το χρήμα για οποιαδήποτε αγορά, αλλά και ο έμπορος να ελέγχεται για το τι εισέπραξε.
Για σκεφθείτε όμως πόσα εκατομμύρια κάρτες πορτοφόλια θα βρίσκονται στα χέρια γερόντων και παιδιών που θα τις χρησιμοποιούν για αγορές ακόμη και από ψιλικατζίδικο.
Πόσοι φόνοι θα γίνονται κάθε μέρα και πόσοι τραυματισμοί κατά τις αναπόφευκτες ληστείες;
ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, αφού σας κλέβουν τις κάρτες
Για το λόγο αυτό,
καλά θα κάνουν αυτοί που ανακάλυψαν την πυρίτιδα και τον Μεγάλο Αδελφό του σοβιετικού κομμουνιστικού τύπου, να μειώσουν τους φόρους για να κόψουν την φοροδιαφυγή και όχι να καούνε στην κόλαση, εισάγοντας στην Ελλάδα την μέθοδο με την οποία δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις χωρίς να έχεις την κάρτα ή το τσιπάκι στο χέρι σου.
Εκτός, ξαναλέω, αν δεν τους ενδιαφέρει η κρίση του Θεού και θεωρούν ότι αυτά όλα είναι για γραφικούς και για παπάδες.
Νομίζω τα είπα απλά και κατανοητά.
http://www.prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more