Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Έτοιμα όλα για το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ ΄΄ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ στην Κρύα Βρύση !




γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου
 
    Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες στην κεντρική πλατεία της Κρύας Βρύσης για το 2ο διήμερο Μουσικό Φεστιβάλ ΄΄ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄ που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 8 και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 9 Αυγούστου κατά τις βραδινές ώρες.

    Το κλίμα που θα δημιουργηθεί στην κεντρική πλατεία πραγματικά θα είναι μοναδικό με επαγγελματικό ήχο αντάξιο της μουσικής που θα προσφέρουν τα συγκροτήματα, αλλά και με τις υπηρεσίες των cafe και των club της πόλης τα οποία μετά από κοινή τους συμφωνία θα στήσουν όλα μαζί ένα μεγάλο μπαρ στον κέντρο των εκδηλώσεων όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να εξυπηρετηθούν, προσφέροντας τους ότι ποτό, μπίρα ή αναψυκτικό επιθυμούν, ενώ τοπικά μαγαζιά και σύλλογοι σε άλλα σημεία της πλατείας θα ψήνουν επίσης για τις ανάγκες των επισκεπτών του φεστιβάλ.
    Να υπενθυμίσουμε και πάλι ότι όπως το 1ο Φεστιβάλ πέρυσι ήταν μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμο Πέλλας το ίδιο συμβαίνει και για την φετινή διοργάνωση .    
   Επίσης να σημειώσουμε ότι στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 10 μουσικά συγκροτήματα τοπικά αλλά και πανελλαδικής εμβέλειας. Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ όπως έχει ανακοινωθεί είναι:
ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα :PROFESSIONAL SINNERZ, ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ, MADTRICKS, FRANKIE, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θα εμφανιστούν τα συγκροτήματα : NIGMA, THE VIPERVIKINGS, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ, ΤΗΛΑΒΕΡΙΔΗΣ, ΠΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
     Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λύσανδρο Χ. Αμιτζόγλου μας δήλωσε για το φεστιβάλ : ΄΄ Υποσχόμαστε σε όσους βρεθούν και συμμετάσχουν στο διήμερο μουσικό φεστιβάλ ότι θα περάσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και φιλοξενίας, αφού φιλοδοξία όλων μας είναι ΄΄ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ΄΄  να καθιερωθούν και ν΄ αποτελέσει τον νέο πολιτιστικό θεσμό της ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ που απευθύνετε σε όλο τον κόσμο που αγαπάει την μουσική ΄΄ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more