Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Οι εκλεκτοί του Σάντος για την Αυστρία

Τους 22 διεθνείς, που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το φιλικό με την Αυστρια, ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος...Εξι τα νέα πρόσωπα, εκτός έμειναν Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Αβραάμ, Γκέκας και Καραγκούνης.

Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές γα τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την Αυστρία την Τετάρτη 14 Αυγούστου στο Ζάλτσμπουργκ (21.30GR).

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί στις 8.30GR την Δευτέρα (12/8) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, ενώ την Τρίτη (13/8) θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

Στους εκλεκτούς του Σάντος συμπεριλήφθηκαν έξι νέα πρόσωπα, ενώ εκτός έμειναν οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Αβραάμ, Γκέκας και Καραγκούνης.

Τα νέα πρόσωπα συγκριτικά με τις κλήσεις για το επίσημο ματς στη Λιθουανία είανι οι Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Δημούτσος, Αθανασιάσης και Φετφατζιδης.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Σηφάκης, Καρνέζης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Σιόβας, Φυτανίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Ταχτσίδης, Κονέ, Μανιάτης, Νίνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης, Φετφατζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more