Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος "




Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης. Αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση της τοπικής μας κοινωνίας και να υποσχεθώ ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και με αστείρευτη διάθεση για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Οι γνώσεις και η εμπειρία μου μέσα από τον Σύνδεσμο Θερμο-υδραυλικών Νομού Χαλκιδικής ως Γραμματέας από το 1998 έως το 2004, ως Πρόεδρος από το 2004 μέχρι σήμερα αλλά και η θέση του Αναπληρωτή Ταμία στην Ομοσπονδία Υδραυλικών Ελλάδος ,που κατέχω από το 2008 μέχρι και σήμερα, με καθιστούν έτοιμο να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μου και να προτείνω άμεσες και ουσιώδεις λύσεις για την αντιμετώπισή τους.
Με θυμώνει η απαξίωση και η αδιαφορία για τον τόπο μου. Αρνούμαι να δεχτώ αυτό που θεωρείται "αυτονόητο", ότι δηλαδή στην κρίση οφείλεται η ανύπαρκτη ποιότητα ζωής.
Προσπαθούμε, δουλεύουμε, ελπίζουμε, αγαπάμε. Ζούμε σ' αυτόν τον τόπο. Αναρωτιέμαι... Γιατί ο θεσμός του Δήμου να είναι τόσο υποβαθμισμένος; Το ανεχόμαστε φίλοι μου; Ερωτήματα που έχουμε όλοι μας.
Γι' αυτό επέλεξα με την υποψηφιότητά μου να στηρίξω την παράταξη "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος" με επικεφαλή τον Μανώλη Καρρά. Μια υποψηφιότητα που προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη, αποτελεί για μένα τιμή και πρόκληση και βασίζεται στην εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό του και στην αδιαμφισβήτητη εντιμότητά του. Οδηγός μας είναι η πίστη στο δίκαιο, η αισιοδοξία και η ελπίδα.
Για τους παραπάνω λόγους ,λοιπόν ,ζητώ την προτίμηση σας και την ψήφο σας ώστε όλοι μαζί πέρα από κομματικούς μηχανισμούς και βιλαέτια να δουλέψουμε  την προγραμματική 2014-2019 για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις αγροτικές υποδομές που χρειάζονται τόσο στον Δήμο Νέας Προποντίδας.


Φιλικά,
Κωνσταντίνος Κουτσουμούκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Ενότητα Μουδανιών
Δ.Δ. Ν. Ποτίδαιας
Με το συνδυασμό "Νέα Προποντίδα -Σύγχρονος Δήμος "
Του Μανώλη Καρρά

Κιν. 6977417806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more