Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΟΦΙΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΙΔΗΣ

Οι 7 νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πέλλας.
Ένα νέο στοιχείο που προκύπτει από τους ορισμούς είναι το γεγονός ότι αυτή την φορά εφάρμοσε ένα μικτό σύστημα στις τοποθετήσεις σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του, και αναφερόμαστε στην κάθετη θέση του να τοποθετεί αντιδημάρχους σε διαφορετικές Δημοτικές Ενότητες από αυτές που κατάγονταν ο καθένας, ενώ τώρα βλέπουμε να μην εφαρμόζετε το σύστημα αυτό σε απόλυτο βαθμό.
    Βέβαια αυτό έχει να κάνει σίγουρα και με την αλλαγή που έχει επέλθει, μετά τις επιταγές του Υπουργείου Εσωτερικών και του μνημονίου, μ΄ έναν αριθμό Αντιδημάρχων που είναι πλέον άμισθοι τοποθετώντας έτσι στις θέσεις αυτές εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους που εργάζονται ως  δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να παίρνουν δύο μισθούς με βάση και πάλι την νομοθεσία. Για τον λόγο αυτό προφανώς ο δήμαρχος χρειάστηκε να κάνει ασκήσεις επί χάρτου (!)  με όλα τα ονόματα των συνεργατών του, την εργασία του καθενός αλλά και τον τόπο καταγωγής του, για να βγάλει  τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό στην αξιοποίηση των συνεργατών του στην διοίκηση του δήμου και για τις 3 περιόδους, όπως εξήγγειλε ο Δήμαρχος  ότι θα χωρίσει την θητεία του.

    Ας δούμε όμως ποιο είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι και τι αρμοδιότητες αναλαμβάνει ο καθένας.
ΣΟΦΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς.
ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Γεωργίας και Κτηνοτροφίας.
ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Κύρρου με καθ’ ύλην αρμοδιότητες που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία και την Πολεοδομία.
ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Πέλλας με καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών και της Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Αντιδήμαρχος με καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την Οικονομική Υπηρεσία, τον Προγραμματισμό και την Ανάπτυξη, τη Διοίκηση – Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ Αντιδήμαρχος με καθ’ ύλη αρμοδιότητες που αφορούν την καθαριότητα, το περιβάλλον το πράσινο, την πολιτική προστασία.

Λύσανδρος Αμιτζόγλου


Εφημερίδα «Νέοι Ορίζοντες»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more