Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Αθήνα υποδέχθηκε τους έλληνες ευρωβουλευτές

Εκδήλωση υποδοχής των 21 νέων Ελλήνων ευρωβουλευτών οργάνωσε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

 
Ηχηρό παρόν του Ευρωβουλευτή της ΝΔ και επικεφαλή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Μανώλη Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση.




Όπως ανέφερε σχετικά ο επικεφαλής του Γραφείου Λεωνίδας Αντωνακόπουλος στη σύσκεψη που είχε με τους ευρωβουλευτές, το γραφείο της Ευρωβουλής στην Αθήνα έχει κάπου 10.000 επαφές (με ΜΜΕ, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς, ΜΚΟ, την ακαδημαϊκή κοινότητα) σε όλη τη Ελλάδα, προωθώντας δράσεις σύμφωνα με τις προτεραιότητες που έχουν δοθεί από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος εξήγησε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Γραφείου και τη διάρθρωση των υπηρεσιών του, παρουσίασε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεών του και υπογράμμισε στους ευρωβουλευτές τη σημασία της συμμετοχής τους στις δράσεις του, ώστε να διαχέεται το μήνυμα της Ευρωβουλής σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα στην επαρχία.

Και ο ευρωβουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Νότης Μαριάς στην εκδήλωση
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ευρωβουλευτές Μαν. Κεφαλογιάννης, Γ. Κύρτσος και Ελ. Βόζεμπεργκ από τη ΝΔ, οι Δημ. Παπαδημούλης, Γ. Κατρούγκαλος και Κ. Κούνεβα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νότης Μαριάς από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς και Λ. Φουντούλης και Γ. Επιτήδειος από τη Χρυσή Αυγή.

Μοναδικό ΜΜΕ από την Βόρεια Ελλάδα που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν η εφημερίδα μας με τον απεσταλμένο δημοσιογράφο μας Πολυχρόνη Κασίδη , συνεργάτης  του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.


Πηγή: Εβδομαδιαία εφημερίδα της Χαλκιδικής "Θέμα", τεύχος 217,σελίδα 4



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more