Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 1 – 3




Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Το κλασικό γειτονικό ντέρμπι για μία ακόμη χρονιά είχε το δικό του ενδιαφέρον, κυρίως βαθμολογικά, με διαφορετικούς όμως στόχους για την κάθε ομάδα. Το  Σταυροδρόμι σαφώς ποιο συγκροτημένο, σταθερό στην απόδοσή του, εμφανίστηκε καταρχήν καλύτερο στην φυσικά κατάσταση και πλέον διεκδικεί καθαρά ακόμα και την πρώτη θέση στην βαθμολογία !.  Από την άλλη η ομάδα των Εσωβάλτων μάλλον αργά ξεκίνησε την προσπάθεια της αντεπίθεσης για την σωτηρία της ομάδας, αφού αγωνιστικά δείχνει να μην έχει τις δυνάμεις και την αγωνιστική διάρκεια που θα τις φέρουν τις νίκες.
9ο ο Δέλλιος από δεξιά και πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή του Σταυροδρομίου θα εκτέλεση αποτραβηγμένο φάουλ στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από ασθενή απόκρουση του Δεληγιαννίδη με την μπάλα να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο όπου ο Τριανταφυλλίδης με πλασέ άνοιξε το σκορ σε 1 – 0.
17ο ο Τσιρακίδης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι στην συνέχει να καταλήγει προ στιγμήν στον  Σταυρίδη, τον τερματοφύλακα των Εσωβάλτων, με τους φιλοξενούμενους όμως να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, αλλά στο μεταξύ η αυτή να φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα και με προβολή ο Σταυρίδης του Σταυροδρομίου να πετυχαίνει το τέρμα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1 – 1 αλλά με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται τώρα για φάουλ στον τερματοφύλακα.
34ο δυνατό σουτ του Γκίλη στην αριστερή γωνία του Δεληγιαννίδη, θα διώξει σωτήρια με γροθιά ο τερματοφύλακας του Σταυροδρομίου.
49ο ο Μιχαηλίδης από δεξιά θα κάνει το λάθος χάνοντας την μπαλέ από τον Λάσκα με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα στην καρδιά της περιοχής των Εσωβάλτων, όπου ο Τσιρακίδης με πλασέ σημείωσε το 1 – 2.
63ο μακρινό δυνατό σουτ του Κουκούδα η μπάλα θα χτυπήσει σε σώμα αμυντικού καταλήγοντας κόρνερ.
69ο ο Λάσκα θα μπει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά πλασάροντας τον Σταυρίδη ο οποίος θα αποκρούσει προσωρινά,  χάνοντας όμως την μπάλα από τα χέρια τους και δίνοντας την ευκαιρία στον Τσιρακίδη που βρίσκονταν κοντά με κοντινό πλασέ να σημειώνει το τελικό 1 – 3.
80ο ωραίο μακρινό σουτ του Σταυρίδη (του Σταυροδρομίου) στην δεξιά γωνία του συνεπώνυμου του τερματοφύλακα των Εσωβάλτων,  με τον τελευταίο να διώχνει σε κόρνερ.
Η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη, με επόπτες τους κ.κ. Κουκουλή, Τσίπα Β. χωρίς σοβαρά λάθη.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ (ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ Χ.): Σταυρίδης Β., Αντωνίου, Σταυρίδης Μ., Τριανταφυλλίδης,  (46ο Γαλάνης), Quqe, Νήρας Α., Γκίλης, ΄ΔέλλιοςΝήρας Β., Μιχαηλίδης (73ο Βαμβακίδης), Παπαναστάσης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Δεληγιαννίδης, Καρατζάς (71ο Θεοδώρου), Γραμματικόπουλος, Τσιρακίδης, Γκιόντσης Π., Γεωργιάδης (95ο Μούζας Α.), Καλώσης, Σταυρίδης Γ., Λάσκα (80ο Κανελιάδης), Κουκούδας, Γκιόντσης Γ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more