Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η εικόνα της Α1 κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πέλλας


 Αγαπητοί μας φίλαθλοι το κόλπο μεγάλωσε. Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Α1 στο νομό και οι φήμες οργιάζουν. Στο προχθεσινό παιχνίδι του Άσπρου για μια ακόμη φορά ευνοήθηκε, και δεν αποβλήθηκε παίκτης της ομάδος του, αφού έδωσε αγκωνιά σε ποδοσφαιριστή του Εξαπλατάνου. Ο διαιτητής του αγώνα δε μπορεί να δικαιολογηθεί πως δεν είδε τίποτα, λόγω του ότι τιμώρησε τον παίκτη με κίτρινη κάρτα. Στο 44' ο ίδιος παίχτης πρέπει να δει τη δεύτερη κίτρινη και ο διαιτητής απτόητος συνεχίζει το παιχνίδι μη τιμωρώντας την παράβαση. 
    Μάλλον κάτι πρέπει να κάνετε κάτι εκεί στην ένωση διότι οι παράγοντες με τη φλυαρία τους σας ξεμπροστιάζουν και εσάς και τους διαιτητές. Τώρα ψάχνουμε πως θα αναβάλουμε ξανά το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων Άσπρου και Εδεσσαικού για να δούμε το αποτέλεσμα του κρίσιμου αγώνα Αλμωπού Αριδαίας - Απόλλων Κρύας Βρύσης. Και φυσικά αν όλα αυτά δε σταθούν δυνατά θα προσπαθήσουμε κατά τα συμφέροντα μας να καταστρατηγήσουμε το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. 
    Εμείς η Αριδαία και η Κρύα Βρύση που δεν έχουμε σχέση με το εξ' αναβολής παιχνίδι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Ένα ματς είναι. Αφήστε να κερδίσει ο καλύτερος. Και εσείς στην Έδεσσα και στο Άσπρο συνεχίστε να κάνετε λογαριασμούς.

Φιλικά 
Φίλαθλος του νομού Πέλλας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more