Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Φ. Σιώπης: Αυτός είναι ο πολίτης που κόντεψαν να λυντσάρουν στο Δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας

Ο Φώτης Σιώπης πρώην αυτοκινητιστής που σήμερα διατηρεί μαζί με τον γιο του οπωροπωλείο είναι ο πολίτης που δημοτικοί σύμβουλοι κόντεψαν να τον λυντσάρουν ενώ τελικώς αποχώρησε από την αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση. Κατά το παρελθόν και πάλι είχαν δημιουργηθεί ζητήματα στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου επί θητείας Δημήτρη Πασόη. Ο κος Πασόης υποστήριξε ότι κάποιοι από την σημερινή δημοτική αρχή τότε χαιρόντουσαν από τις καταστάσεις.
Τον Φώτη Σιώπη τον έχουν χαρακτηρίσει γραφικό και ακραίο ενώ φημολογείται ότι είχε εντάσεις και διαξιφισμούς με τον κο  Μπίνο την ίδια μέρα που συνεδρίασε το Δημοτικό συμβούλιο. Ο κος Σιώπης ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σηφάκη Αλάζουμε την Αλμωπία. Υπάρχουν διαρροές από το περιβάλλον του Δημάρχου ότι θα του κάνουν ασφαλιστικά μέτρα ώστε να μην εισέρχεται στο Δημαρχείο. Εμείς αναζητήσαμε τον κο Σιώπη και ζητήσαμε την άποψη του για τα γεγονότα.

Ερ. Κύριε Σιώπη προκαλέσατε τον Δήμαρχο πριν το συμβούλιο
Απ. Μπήκα στη αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου χωρίς να προκαλέσω και να πω τίποτα όταν δέχθηκα την επίθεση πρώτα από τον Δήμαρχο που φωνάζοντας μου είπε να αποχωρήσω χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι και στη συνέχεια μου επιτέθηκαν δυο σύμβουλοι και με εξύβρισαν. Δεν πρόκειται να κάνω μηνύσεις σε κανέναν αλλά το δικαίωμα μου να ασκώ κριτική και να είμαι παρών ως πολίτης στα δημοτικά συμβούλια δεν μπορεί να μου το στερήσει κανένας.

Ερ. Γιατί τότε υπήρξε αυτή η αντίδραση από τον Δήμαρχο και τους συμβούλους του;

Απ. Δεν γνωρίζω. Ίσως να με είδαν που ανέβηκα προς την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με τον κο Πασόη τον οποίο δεν μιλώ και του άσκησα κριτική σκληρή. Έφυγα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο ζήτημα και επειδή ήρθε να με βγάλει ο κουμπάρος μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more