Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μικρά νέα και σχόλια της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής


ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

·        Ο ΠΟΜ πήρε τον τερματοφύλακα Γιώργο Καραϊμπη (25 ετών) από την Τρίγλια. Επίσης, τον τερματοφύλακα Φρέντι Μπαμπάκου από την Φούρκα, τον Γιώργο Σταύρου από την Δόξα Προσκυνητών, τον Νίκο Τζόλα από τα Σήμαντρα. Έφυγαν οι Ζαχαριάδης, Σαραφιανός, Πεχλιβανίδης. Ελεύθερος έμεινε ο Χρήστος Παρασίδης.

·        Ο ΑΕΤΟΣ Βαρβάρας πήρε τον τερματοφύλακα Χρήστο Σαραφιανό (24 ετών) που αγωνίζονταν στον ΠΟΜ και τον 24χρονο μέσο-επιθετικό Γιώργο Πασσαλή από τον ΠΑΟΚ Σταυρού.
·        Ενισχύεται μεταγραφικά το Στρατώνι, μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος.
·        Ο Γιώργος Καδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Απόλλων Αρναίας.
·        Στις 8 Αυγούστου ξεκινά την προετοιμασία η Τρίγλια με νέο προπονητή τον κ. Κυριάκο Μπιμπισίδη.
·        Η Τρίγλια πήρε τον τερματοφύλακα Ενέα Τόλα.
·        Εικόνα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής δεν έχει εδώ και πολλού μήνες η Γαλάτιστα, η οποία τηλεοπτικά μπορεί να βλέπει όλο τον κόσμο αλλά τα τοπικά νέα των Μουδανιών δεν εκπέμπουν σ’ αυτήν. Όχι ότι χάνει και τίποτα αλλά καλό θα ήταν να έβλεπε τι γίνεται στο τοπικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής και ας φροντίσουν οι «καναλάρχες» της Χαλκιδικής να επιλύσουν το πρόβλημα.
·        Νέος Πρόεδρος στο ΔΣ της Άκανθου Ιερισσού είναι ο κ. Νίκος Αϊβατζίδης και προπονητής ο κ . Κώστας Φράγκος.
·        Η Ιερισσός πήρε τον 25χρονο Στέλιο Μπήκα που έπαιξε σε Καβάλα και Ηρακλή.
·        Νέο προπονητικό δίδυμο στην τεχνική ηγεσία του Φοίνιξ Νικήτης με τους κ. Στέλιο Γοματιανό και Άγγελο Μάτζιο στην οποία συνεχίζει για 8ο έτος να είναι πρόεδρος ο κ. Κώστας Σιδηρόπουλος.
·        Για 12η συνεχή χρονιά συνεχίζει προπονητής στην τεχνική ηγεσία της Συκιάς ο κ. Στέργιος Μουστάκας. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινά στις 3 Αυγούστου και ο Τορωναίος ενισχύεται με τη προσθήκη κυρίως νέων παικτών από τα παιδικά τμήματα.
·        Ο Ερμής Ν. Ποτίδαιας πήρε τον Πάνο Λογκινίδη (24 ετών) δεξιό αμυντικό από τις Φώκαιες και τον 25χρονο μέσο Γιάννη Κατσαμακίδη. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τις 27 Ιουλίου.
·        Ο Άρης Παλαιοχωρίου απέκτησε τον 21χρονο κεντρικό Αλέξη Αποστουλά που αγωνιζόταν στον Εθνικό Αγιονερίου, ομάδα του Κιλκίς που έπαιξε φέτος στην Γ’ Εθνική.
·        Νέος προπονητής του Ηρακλή Ν. Φώκαιας είναι ο κ. Γιάννης Τσαλδάρης, που είχε φέτος τον Ερμή Ποτίδαιας και τον ανέβασε στην Α’ Κατηγορία.
·        Νέος προπονητής στην Όλυνθο είναι ο κ. Χρήστος Νεοφώτιστος που ήταν πέρυσι στην Αρναία.
·        Επέστρεψε στην Κύπρο Διονυσίου ο Θοδωρής Μπασκεβατίδης.
·        Νέος προπονητής στον Θερμαϊκό Φλογητών είναι ο κ. Γιάννης Παπάζογλου.
·        Νέος προπονητής στην Ελπίδα Βραστάμων, που θα παίξει στην Γ’ Κατηγορία, είναι ο κ. Τέλης Φλέσος από τον Πολύγυρο.
·        Σε λίγο καιρό θα γίνει η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Εκεί, θα δώσουν το παρών όλα τα καλά παιδιά των ομάδων που τρέχουν και δεν φτάνουν όλη μέρα για τις ομάδες τους.
·        Με συμμετοχή σε εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα προσπαθούν να ενισχυθούν οικονομικά οι ομάδες της Χαλκιδικής ενόψει της νέας σεζόν όπως πανηγύρια, λαϊκές εκδηλώσεις κ.α. και πρέπει ο κόσμος να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες διότι οι πόροι των ομάδων είναι περιορισμένοι. 
Αυτά για σήμερα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με πολλά νεώτερα!

Για το «Θέμα» της Χαλκιδικής
Μανώλης Μαστρωμανώλης

Τηλ. Επικοινωνίας: 6971566367

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more