Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ Γ. ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ
Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Γιώργο Παπαπροδρόμου


Επιστολή με την οποία τον συγχαίρει για την ανάληψη των καθηκόντων της θέσης του Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Γιώργο Παπαπροδρόμου. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να σου εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων σου καθηκόντων, ως Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Η υπηρεσία αυτή πρόκειται να επιτελέσει πολύ σημαντικό ρόλο, ιδιαίτερα, στην πρόληψη του εγκλήματος αλλά, κυρίως, στην αποτροπή αυτοκτονιών των νέων ανθρώπων. Είναι μια κρίσιμη περίοδος λόγω της οικονομικής κρίσης που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το διαδίκτυο και, πιο συγκεκριμένα,  τα κοινωνικά δίκτυα.

Επίσης, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την αγαστή συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών στην οποία ήσουν μέχρι πρότινος επικεφαλής. Το διάστημα της συνεργασίας μας περιλάμβανε συναντήσεις για υπηρεσιακά θέματα και δράσεις προς όφελος των πολιτών της Πέλλας και στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας.

Είμαι σίγουρος ότι η άρτια εκπαιδευτική και επαγγελματική σου κατάρτιση σε συνδυασμό με την μεγάλη σου εμπειρία από την επαγγελματική σου πορεία, σε διάφορες ηγετικές θέσεις της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούν το δίπτυχο της επιτυχίας και στη νέα σου θέση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και καλή δύναμη. Θεωρώ δεδομένη την μελλοντική συνεργασία μας και την ανταλλαγή απόψεων, διότι, το αντικείμενο της νέας αυτής υπηρεσίας είναι πολύ σημαντικό και πρέπει οι πολίτες να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι όταν χειρίζονται τον απέραντο χώρο του διαδικτύου.

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more