Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Λαϊκή Ενότητα: Εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης ο Αλέξης Τσίπρας


Λαϊκή Ενότητα: Εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης ο Αλέξης Τσίπρας
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Π.Λαφαζάνης   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
«Κατ' εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης», χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα τον Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Αθήνα

«Ο κ. Τσίπρας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι έχει μετατραπεί στον κατ' εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα και προσθέτει:

«Αξιοποιώντας αριστερή ρητορεία και "επαναστατικές" εξάρσεις, που στην πραγματικότητα υμνούν το τρίτο μνημόνιο και τις βάρβαρες εφαρμοστικές του διατάξεις, έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι πήρε επάξια από τους δανειστές στο Βερολίνο τη σκυτάλη που μέχρι χθες κρατούσαν τα παλαιά μνημονιακά κόμματα.

»Είναι βέβαιο ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιεί, όπως και τα επιχειρήματά του, θα καθιερώσουν ένα νέο μουσειακό είδος παλαιοκομματικής ρητορικής, καταδικασμένο ήδη στη λαϊκή συνείδηση.

»Όπως βέβαιο είναι, και κάθε μέρα που περνά αυτό επιβεβαιώνει, ότι η Λαϊκή Ενότητα αναδεικνύεται στη νέα ανερχόμενη δημοκρατική, πατριωτική, αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να σαρώσει ολόκληρο το μνημονιακό λόμπι και να ανοίξει νέους προοδευτικούς ορίζοντες για τον τόπο και το λαό μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more