Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας «ψηφίζει» Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ο Αλέξης Τσίπρας «ψηφίζει» Βαγγέλη Μεϊμαράκη
  (Φωτογραφία:  Intime )
1
  • 0
Αθήνα
Μπορεί στη ΝΔ να βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμη η συζήτηση για την ημερομηνία που θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος, ωστόσο ο πρωθυπουργός... «ψήφισε» ήδη: Όπως φάνηκε από αποστροφή του λόγου του κατά την παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την αναστολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση έως τον Νοέμβριο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε κοιτώντας προς την πλευρά του προέδρου της ΝΔ: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συνεχίσετε και να σας έχω απέναντί μου, να συνομιλούμε και να μου προτείνετε ισοδύναμα».

Ο κ. Μεϊμαράκης χαμογέλασε με το σχόλιο και άφησε τον πρωθυπουργό να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Έθνος, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δεχθεί καταιγισμό βολών εκ μέρους των τριών υποψήφιων προέδρων της ΝΔ, στη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων.

Ούτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αλλά ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αδωνις Γεωργιάδης πρόκειται να χαριστούν στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα λόγω της «προεκλογικής εκστρατείας» στη ΝΔ.

Ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει την τελευταία ημέρα ως πρόεδρος της ΝΔ, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι τοποθετήσεις των κ.κ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη, ως κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more