Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Χάρης Ρώμας: Η σειρά "Βαβέλ", το παράπονο, η ταινία του και το βιβλίο που ετοιμάζει!


 
Όπως ανέφερε ο δημιουργός σε συνέντευξή που παραχώρησε στην εκπομπή "Νεανικά" του Pella TV, κάποια στιγμή ο ΑΝΤ1 του ζήτησε να γίνει τελικά η σειρά "Βαβέλ", που είχε ανακοινώσει πριν 2,5 χρόνια, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε, γιατί είχε κρυώσει μέσα του παρ' όλο που είχε γράψει 6 επεισόδια.
Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας, όμως εξέφρασε και το παράπονό του. "Ήταν δικιά μου ιδέα να κάνω έναν σεφ και τις ιστορίες του σ' ένα εστιατόριο και το MEGA πριν λίγο καιρό έβγαλε μια ίδια σειρά που δεν είναι ελληνική, αλλά ρώσικη. Πήραμε τη ρώσικη σειρά και αφήσαμε του έλληνα καλλιτέχνη που έχει κάνει επιτυχίες", ανέφερε ο Χάρης Ρώμας για να συμπληρώσει πως οι ιθύνοντες ολιγωρούσαν κι έτσι η σειρά δεν προχώρησε. 
Ακόμα, τόνισε ότι η ταινία που ανακοίνωσε πως ετοίμαζε, ότι θα γίνει, αφού αποτελεί γι' αυτόν όνειρο ζωής. Η ταινία προχωρά κατά κύριο λόγο με ξένο κεφάλαιο, ενώ όλα δείχνουν πως θα γίνει στο εξωτερικό και σε ξένη γλώσσα.

Βέβαια, ο γνωστός συγγραφέας ανέφερε ότι ετοιμάζει την έκδοση ενός νέου παιδικού θεατρικού έργου του και βρίσκεται υπό συζητήσεις γι' αυτό με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more